Fredagssvammel

Ja fast det känns inte som fredag när det varit röd dag mitt i veckan och hela familjen varit hemma. I dag har jag inte gjort speciellt mycket alls. Tvättat lite och plockat lite hemma. Riktigt innesittarväder med mulet och regn. Borde  kanske scrappat lite men har inga roliga foton nu känns det som. Ska leta upp något bra erbjudande och framkalla ett gäng. Vår fotoskrivare har gett upp så nu måste jag skicka iväg för framkallning, trist som attan och det påverkar min mojo då jag inte kan scrappa det jag vill på stört =)

På tal om foton startade photoshopkursen jag anmält mig till som Mikaela/Woopsiedasy håller. Ska bli sååå spännande att lära sig lite mera. Det värsta är bara att jag kommer spendera ännu mera tid framför datorn och photoshoppa...

Ikväll är vi nästan barnfria då J är på fest och L sover hos en kompis. F har precis satt igång grillen och det blir grillade fläskkotletter med svamprisotto mums... Kan nog bli en tripp till macken för inköp av nått litet till efterätt med.

Har ett par Lo´s jag gjort men inte fått in i datorn än så ni får stå ut med endast babbel i detta inlägg. Jag har rensat och lagt till lite i min länklista. Roligt med nya bloggar som inspirerar. Bara jag listar ut hur man gör ska jag dela upp länkarna och även lägga in lite av mina andra favvisbloggar som inredningsbloggar tex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0