tävlingsbidrag

Emma på Scraplagret har en sån rolig tävling som jag var tvungen att vara med i. Man skulle scrappa en lo med saker som har börjar på samma bokstav som bokstäverna i sitt namn. Nu blev det ju inte så många bokstäver för min del men så här blev min tolkning. Har länge tänkt scrappa en lo med reklamlåten 3 is the magic number med mina älskingar passar ju så bra ;)

A..anteckingspaper
N..noter
N..nummer
A.. American Craft stickers


Skapat för Scrapaddicted

Har ju glömt att jag har några alster som jag gjort för Scrapaddicted som jag glömt visa här. Den här gången var det papper från My Little Shoebox. Härliga papper och dekos!


Tävling!!

Jag tänkte att jag skulle utmana er på en liten sommartävling. Utmaningen blir att lifta min lo. Senast den 30:e juni vill jag att ditt bidrag ska vara inlämnat. Priset är ett blandat scrappaket men jag vill kunna anpassa det till dig som vinner så innehållet bestämmer jag först när tävlingen är klar.För att vara med och tävla svara på detta inlägg med en länk till din blogg där du laddat upp din tolkning. Har du ingen blogg går det bra att maila mig en bild på annis73se[@]yahoo.se

Lycka till!!!

Stor scrapträff i Linköping!!

Helgen 5-6 september kommer vi återigen ordna stor scrapträff i Linköping så boka datumet redan nu. Inom kort kommer vi börja ta emot anmälningar de brukar gå åt snabbt så håll utkik!
Här finns mera info. 

Scrapjakten del 6

ja jag fortsätter väl min uppdatering har en hel hög med lo´s jag inte visat så det kan jag inte skylla på när det gäller uppdateringen.

Del 6, jag hoppade över del 5och även sista utmaningen, var riktigt riktigt roligt! Så kul som jag hade när jag scrappade denna lo har jag inte haft på länge! Utmaningen bestod av att använda nått från köket, något från väskan/jackfickan samt något från badrummet. Så här blev min crazy tolkning ett hopkok av en dag i mitt liv helt enkelt...Jag har använt ett busskort, en bit av Julias läxa,ett kvitto (avscannat),en bit av ett pastapaket, en bit av vällingpaketet,en kupong från McD,thepåse, plåster,sudd,en tvättrådslapp, en handskriven lapp av Linn mm. Den turkosa medaljongen är stämplad först med versamark och sen har jag gnuggat turkos ögonskugga på *nice*

Testa att göra en sån här sida du med!!!!

ps Sara funkar inställningarna nu?

lite uppdatering...

Hoho finns det några som fortfarande kikar in här...?

Är visst lite stilla här i bloggen men desto mera hektiskt IRL.... Fortsätter att ladda upp bidrag från Stellas scrapjakt som nu är avslutad. Del 4 hade rubriken tabbar och missar som man sedan fick tolka som man ville. Jag valde att göra en lo med Hannes 1 års kort. Jag har inte scrappat det tidigare för att jag retat mig på den lila och enligt mig helt o-scrappiga ballongen, ilandsproblem jag vet... Nu är bilden iaf scrappad och det blir inga lila ballonger till 2 årsdagen kan jag lova , finns det bruna ballongen haha! Lite snett o vint fotat men det får ni stå ut med som vanligt..
RSS 2.0