Lite nygamla Lo´s

Här kommer två av de tre lo´s jag gjorde på scrapträffen vi hade här i Linköping för tre helger sedan. Bor du i närheten av Linköping och är intresserad av Scrapbooking eller annat papperspyssel så häng med på våra träffar. Alla är välkomna nybörjare som mera pappersvana =) Gå in på yahoolistan östgötascrap  och anmäl dig om du är intresserad.

flödeboller

liten theo

Nytt roligt uppdrag!

Jag har fått förmånen att ingå i  Scrapperiets Design Team. Det ska bli jätteroligt att få samarbeta med Annika och alla duktiga kollegor i design teamet. Återkommer med nya roliga, kreativa, utmanande, vackra, freestylade alster med produkter från Scrapperiet.

mina sista lo´s

Ja inte för alltid såklart utan mina sista designteams lo´s för Pysselpunkten. Lite vemodigt är det allt...

höstens färg

varafin

Har dock nytt uppdrag på G så det ska bli spännande =)Tråkiga nyheter =(

Jag fick i början av veckan beskedet att butiken som jag är designtemsmedlem hos ska lägga ned. Men jag förstår Lina fullt ut då butiken tar oerhört mycket tid om den ska fungera med alla service som krävs. Familjen är ju det som är viktigast och den måste det ju finnas tid för. Vill passa på och tacka Lina för den tid jag har haft förmånen att ingå i hennes team, du är bäst Lina!!!!

Kolla vad jag fått!!!!


Igår när jag kom hem efter en shoppingtur med Julia hade Fredde köpt en ny kamera till mig!!! Och inte vilken kamera som helst utan en Cannon EOS 350D!! Snacka om att jag blev glad *tjohooo* Så nu ska här fotas!


kameraRSS 2.0