Kreativa stämplar...

Ibland är det roligt när kreativiteten flödar och man hittar på en massa skoj! Som på den här lo´n där jag kom på att jag skulle stämpla hjulspår.

theoskopa

Vill du ha tips på flera annorlunda stämpelideer så ta och kika in på Pysselpunktens blogg. Har du någon bra ide på något mera man kan använda att stämpla med?? Skriv en rad och tipsa mig och gör gärna en sida så jag kan få se =)
Jag har varit väldigt produktiv idag och gjort hela tre lo´s men kan bara visa den här än så länge då de andra är av Pysselpunktens kommande månadspaket myyycket läckra grejer kan jag lova!Gammal favortitlo

Ibland kan även ett annorlunda foto bli jättebra i rätt sammanhang. Jag satt och gick igenom mina gamla lo´s och hittade den här

stor-liten

Älskar fotot av mina små tjejer och just så här sitter de ofta i soffan tätt tätt tillsammans när de kollar på tv. Att ha ett syskon är något speciellt och det tycker jag den är lo´n visar. Ta en runda och kolla igenom dina gamla lo´s du oxså. Lägg upp på din blogg om du har någon favorit som är lite annorlunda och hojta gärna så jag kan kika in o läsa.


Lite nyheter inför mässan 2-3 sept i Göteborg

Ni har väl inte missat att det kommer vara stor scrap och stämpelmässa på Svenska Mässan i Göteborg helgen 2-3 september!!! Det kommer finnas en massa butiker som ställer ut och säljer och även en träff där man kan pyssla hela dagen lång! Mer info om dettta finns här. Pysselpunkten kommer givetvis finnas på plats med en massa godis och jag tänkte här ge lite smakbitar ;)

Kitin

Här är en underbar lite "tin" från KI Memories som är en platt plåtask som man själv kan dekorera och fylla med vad man vill. Jag har gjort en liten minnesask med ett album med bilder från midsommar i min. Här finns flera fina exempel på vad du kan göra.

Jnabb

Här är en lo med underbart romantiska papper från K&CO. Jag har även använt chipboard från Pressed petals och pärlemobrad från K & CO. Stämpelbården längst ned är från Rhonna Farrer.

fullfart

Tillsist en lo med häftiga dekos från Heidi swapp. De genomskinliga bokstäverna är läckert att använda till vattenlo tycker jag! Sen är det även tejp från Heidi Swapp som ramar in fotona längst upp.

Det var lite nytt från mig =)
Kan tillägga att pysseltiden kommer bli lite begränsad framöver då jag fått jobb *yihaa*.
Kram på er bloggvänner!Några kort till vänner i Sveriges avlånga land...

Här är några kort jag knåpat ihop som kommer skickas till några scrapvänner som behöver lite uppmuntran..

kram2

kram1

Idag ficka ett stort paket från Pysselpunkten med det kommande månadspaketet mkt yummie kan jag lova!! Har dock inte tid att ta tag i det i helgen då jag sticker till mina föräldara i em på kräftskiva,.Mums jag älskar kräftor! Det ska dock vara svenska kräftor annars får de va´. Pappa och tjejerna har fiskat och fått 7 kg =)

En luddhjärnas räddning...

Vet inte om det är åldern (har ju faktiskt fyllt 27 5ggr..) el nått annat som gör att jag är så hemskt glömsk och virrig nuförtiden. Ta en sån sak som födelsedagar de är jag urdålig på att komma ihåg, tyvärr. Men pysslig som man är knåpade jag ihop ett litet kom ihåg album av den fina tagbooken från Pysselpunkten. Nu ska jag bara komma ihåg att skriva in alla viktiga datum i den oxså hihi. Så här blev den

tagbook

Boken, metallramen och canavasalfabetet hittar ni i shoppen hos Pysselpunkten.


Time fly...

Oj vad tiden går fort nu är det redan ett par dagar in i augusti och snart börjar den vanliga lunken igen. Eller ialla fall för vissa jag har fortfarande ingen aning om vad jag kommer göra i höst. Jag har sökt 7 jobb som jag hoppas få komma till intervju på ifa ett par stycken.
Massor med scraptid har jag iaf men det är så svårt att få ner häcken på pysselstolen. Har nog lite svårt att komma ur tankemönstret att det är andra saker jag bara måste göra först, fast det inte finns några. Idag är det tom jämngrått och bara 15 grader ute dvs en perfekt scrapdag. Nåja några lo´s har det blivit av Pysselpunktens härliga månadspaket. Först en Lo om ett kanske inte så trevligt ämnen, men ändå något jag kände att jag ville dokumentera. Min äldsta dotter är ett sk öronbarn och har haft mycket problem med sina öron med operation av rör tillsist. Här sitter hon och har ont efter en dubbelsidig öroninflammation och hörselgångsinflammation. Om man drar i chipborden längt upp finns det dold journaling där om hennes alla turer till doktorn osv.

ont

Nästa lo handlar också om Julia och hennes passion för broccoli =) Ända sen hon var liten bebis har man först fått ge henne typ köttbullarna och sen broccolin annars åt hon bara broccolin =)
broccoli

Ni får ursäkta den sneda bilden det är ju rakt irl...Måste lära mig att sticha ihop i photoshop nångång. Idag har jag tänkt pyssla ihop några kort som ska ut i Sverigesavlångascrapland och muntra upp några scrapvänner.

Hej så länge cybervänner!!

RSS 2.0