Ny vecka ny kortskiss

Här kommer då mitt bidrag till kortskissen. Hade ett par kort på beställning så då passade jag på att göra ett enligt skissen.

Är så grymt pysselsugen men kommer inte till skott att sätta mig. Får se om jag får något gjort i kväll kanske tom får pysselsällskap.

Ny vecka ny kortskiss

Den här veckan fick jag tummen ur och gjorde ett kort till kortskissen igen. Blev ett lite freestyle denna gång.


lekt lite i photoshop igen

Mikaelas kurs har ju slutat men jag har inte ens hunnit med att testa hälften av allt roligt hon visat. Här kommer ett foto där hon utmanade oss att fota under den sk Golden Hour dvs en timme innan solen går ner. Vi skulle testa att fota i motljus så att solen bara touchade linsen. Sen har jag mixtrat lite bla lagt till lite solkatter och skärp upp färgerna.

Före


EfterIdag har jag varit på trevlig scraptäff hos Petra. Fick en hel del scrappat och en massa trevligt snack och god mat förstås! Tack Mia o Petra för en kreativ dag!Två beställningskort

Här kommer två kort jag gjort på beställning. Ett till konfirmation, var inte helt lätt att göra det hur ser eg ett typiskt konfirmationskort ut? Jag fick googla lite för inspiration. Ville ha det vitt och skirt och ganska rent. Tycker jag fick till det rätt bra. Vingarna är grungeboard som jag färgat in med stämpeldyna i färgen pewter. Cirkeln har jag gjort själv med hörnstansen, en ny favvis att kunna göra egna vågiga former.Sen ett kort till ett nyförlovat par som köpt hus. Även här blev det grungeboard.Var ju tvungen att använda min favvis "snurkla" och en liten paisley-pippi.


Boka in Scrapträff 13-14 september i Linköping!!

Ja nu har vi bokat datum till ännu en stor scrapträff i Linköping. Helgen 13-14 september kommer matsalen på John Bauer gymnasiet återigen fyllas av scrappare. Vill du vara en av dem kika in här där det finns info och anmälan. Det kommer finnas flera butiker på plats så vill man bara kika förbi och shoppa går det också bra. Vi ses!!!

RSS 2.0