Nya DT alster

Nu äntligen kan jag visa mina DT lo´s för maj månad. Månadspaketet kommer från Pysselpunkten Den här gången var det underbara papper och dekorationer från All My Memories och Ki Memories hela paketet kan ni se här.

full fart

solsandhavkusiner

Tack snälla Sara för hjälpen med länkarna , vad gjorde jag utan dig =)lite nytt på scrapfronten..

Jag har scrappat men det är DT lo´s så jag kan inte visa riktigt än men snart så.....=) Hade scrapträff med Linköpingsgänget förförra helgen och  då passade jag på att göra ett par lo´s av nya DT pappren.
Väntar ivrigt på nästa hÄnglar och stÄnglar paket som ska komma snart då blir det till att göra en hel hög nya kort!!

Nu är jag tillbaka igen...


Hej på er alla bloggvänner länge sedan jag skrev något men det har varit lite dött på scrappingfronten ett tag + att vår stora dator la av så nu får jag knattra laptop ist o vi är inte helt kompisar när det kommer till fotoredigering.

I helgen firade Scrappiz internationella scrapbookingdagen genom att ha en cybercrop. Älskar cypercrops o brukar få massa gjort. Tyvärr krockade det med det underbara vädret men jag hann iaf med två lo och ett kort så jag är jättenöjd!
 
En av utmaningarna bestod av att man skulle lifta (kopiera el inspirears av) den som var ovan i tråden. Jag fick Floweret/ Camilla att scraplifta och det var så kul!! Den bruna LO´n överst är den jag fick lifta. Den under med kaffet är min tolkning.

scraplift

scraplift 1

Samma ska skulle vi göra med ett kort och så här blev det:
 här är kortet jag liftade som är gjort av Skåberg/Sofia
kortlift

och så här blev min tolkning

pb tack

Sista tävlingen hade temat glitter och glamour och då passade det här kortet på Linns nya flipflops bra =)

flipflop

Nu får det va nog för denna gång blev visst ett superlångt blogginlägg denna gången!
Hej på er bloggvänner!!

Underbar vår

Underbar vår
Här är en  av mina senaste lo för Pysselpunkten. Alla papper och dekorationer kommer från aprils månadspaket. Lina har ändra lite och numera är det ett papper av varje och mera dekorationer och det är så skoj! Vi har även fått en ny DT medlem SmulanP jätteroligt med en så duktig scrappare som är med och kompletterar vårt team!
Rubriken är en liten ordlek dels är det underbart med vår och de första blåsipporna som Julia har bakom örat , dels är det underbart att vi har en sån underbar dotter som är vår ;)

vårkramar till alla mina bloggvänner!

RSS 2.0