Njuter i skuggan av en sån här...Recept på islatte:
Häll ca 1,5 dl kallt starkt kaffe i ett högt glas
blanda med 1 tsk vaniljsocker.
Häll på kall mjölk efter smak och toppa med mycket is.
Sätt dig i skuggan och njuuut...

Jag vann!

Tjohoo vann en tävling på The Nook med den här Lo´nNu måste jag bara fortsätta pyssla på medans ångan är uppe. Blev lite pyspunka på orken efter all kreativitet i helgen. Vi ska till landet och M & P  i några dagar så då får jag ladda lite.

De två sista från Nook

Här kommer då de två sista lo från tävlingen på The Nook i helgen. (Efyer ha försökt ladda upp här ett antal gånger, snart byter jag blogg...)

Till denna lo skulle man göra sin egen bakgrund genom att måla/stämpla med akrylfärg. Den prickiga bakgrunden var lila innan jag gick loss med vit färg på den för att sedan stämpla turkos färg med bubbelplast. Jag har även haft glossyaccent på en del av prickarna syns tyvärr inte här.Nästa Lo var till en annosutmaning där man skulle inspirerars av en annos från NorrlandsGuld. Därav blev titeln och sen var annonsen i blå toner vilket blev resten av inspirationen.


Mera skapat

Värsta scrapflytet 4 sidor har jag gjort idag. Två ligger på tork så de får jag fota imorrn. Här kommer en där man skulle scrappa svartvitt. Har scrappat fotot tidigare men det spelar ingen roll tycker jag de kommer inte sitta i samma album i alla fall. Har fått dille på tårtpapper! Är även det på lo´n nedan med H.Här fick man några saker som skulle vara med på lo´n. Jag fick tre eller flera band, inget cardstock, bara ett foto och ett citat.


Skapat till The Nook VC


Så roligt att skapa när man har så mycket inspiration. Kortet ovan är till en utmaning där man skulle använda Cosmo Cricket papper. Lyckades hitta ett gammalt sådant i gömmorna.
En lo där man skulle använda en stor titel. Använde akrylfärg under skorna och stämplade på lo´n. Texten lyder "Livet består av många steg dina första tog du i storlek 19.En väldigt annorlunda lo, känns lite platt men den blev ok, kanske.Kort av en skiss som dukiga Zarah gjort.

**tillbaka till pysselbordet*'*

Mera från den härliga scraphelgen

Här kommer tre alster till som jag skapade under scraphelgen.
 
På den här sidan har jag gjort textcirkeln själv genom att använda min hörnstans, fast "bak-o-fram".
Här var det Sassafrasspapper igen. Lilla sötaste systerdottern och Julia som myser.


Den är lo´n har inspierats av en artikel i nyaste Scrapbooking mm. Hade först en tanke på att skicka den till tidningen, men nej visar den här ist. Gillar den så himla mycket den blev så glad på något sätt.Just nu är det VC på The Nook så här scrappas det minsann så det ryker. Massa roliga utmaningar och finfina priser.

Jag vann!!!!

Det har under en tid varit poppis att ha RAK och PIF utlottningar i olika bloggar. För er som inte vet vad det är står förkortningarna för Random Act Of Kindness och Paying It forward. Helt enkelt lite gläjde till någon annan utan speciell anledning mer än att man ska skicka den vidare.

Bloggen jag vann hos är en av mina favoriter. Superinspirerande Petra är en kreativ person som inspirearar på så många sätt. Kika in här och njut. Jag vann ett av hennes snygga tryck och valde "Keep Calm" i grått den kan passa bra i vår hall när man på morgonen ska ge sig iväg med tre ungar.

Jag ska klura lite på  vad jag kan erbjuda som vinst i min PIF.

Måndag och kortskiss

Den här veckan har jag inte själv gjort något bidrag till skissen men kika in och inspireras av vad mina duktiga kollegor gjort!

semesterstängt???

Ja nu har jag försökt ladda upp här i bloggen i tre dagar men det har inte funkat GRRR. Men nu äntligen verkar det fungera en stund iaf..

Var på en sån supertrevlig scrapträff hela förra helgen hemma hos en scrapkompis här i Mantorp. Fick en hel hög lo´s scrappade och hade sånt flyt hela helgen. Underbart när det är så. Har även ett gäng andra lo´s jag scrappat som jag inte visat än men jag börjar med några från helgen.

Temat för helgen blev egengjorda dekorationer som journalig spots,PP´s (gärna solar), egenklippta vågiga papper  och gamla papper främst Sassafrass-papper.

Kikade i nya Scrapbooking mm och fick inspiration till solen från Badanka och själva lo´n är liftad av Fiffi.Mååånga fotofix gick det åt....Den här lo´n har jag haft en ide till länge. Titeln var ju given. Han är så söt lilla H när han sitter och sprallar med benen när han blir ivrig elller uppspelt. Att fotona är oskarpa tycker jag bara är pasande till just denna lo´n.Temat till den här lo´n har jag använt på en tidigare lo med L oh jag ville göra en med samma tema till J. Texten lyder Älskade Julia fortsätt vara lika vacker på insidan som du är på utsidan.Det formklippta pappret bakom textrutan fick jag iden till hos superinspirerande Teres. Gjorde så att jag vek et skräppapper dubbelt klippte lite vågigt hit och dit, vek ut och ritade av på mönstrat papper. Ritade med mörkbrun penna runt kanketn för att rama in lite extra. Dettta var jätteenkelt och kul. Kommer jag definitivt göra flera gånger.


RSS 2.0