LinköpingScrap!

Helgen 14-15 mars kommer LinköpingScrap anordna stor scrapträff på John Bauer gymnasiet i Linköping. Här finns mera info om butiker och anmälan! Boka i tid sist gick platserna jättefort! Vill man inte komma och scrappa går det givetvis bra att komma förbi och shoppa och inspireras.

Hoppas vi ses!

Första Dt-alstren för Scrapaddicted

Mitt första DT paket var en massa härliga papper från Cosmo Cricket Haunted serie. Så här blev mina tre lo´s. Vi brukar inte fira Halloween i vår familj men Julia fyller år i början av november och ville förra året ha Halloweenkalas så då blev det så. Har haft bilderna liggandes sen dess och nu fick jag de perfekta pappren!


CC på Stellas

För ett par helger sedan var det cybercrop på Stellas och jag fick ihop ett par lo´s och ett julkort som jag kom tvåa i tävlingen med.

Blev riktigt nöjd med julkortet det är gjort på ett oh-blad med vit akrylfärg mellan. Man fick inte använda färgerna röd, grön eller blå och det skulle finnas blomor och något i metall på kortet.

Hade tur och vann en utlottning i bloggen oxså av ett stämpelset från Qk. Tack Stellas med Dt för en jätteinspirerande CC!

Nu är kortskissen igång igen!

Nu har kortskissen startat igen med bla en massa fina julkort att inspirears av, kika in och njut!

lifttävling hos Missmian

För en tid sedan utlyste en av mina favvoscrappare, Missmian, en lifttävling i sin blogg. Så här blev min tolkning. Blev visst lite blek i färgerna när jag fotade den ni får tänka er en mera knallgul bakgrund. Jag vann inte med min lo men hade turen att vinna ett litet extrapris genom lottning.


Detta får ni inte missa!RSS 2.0