Måndag och kortskissKika in på kortskissbloggen och inspireras av lite kreativa kort!

Dop och present

I helgen var vi på lillkusin Leons dop och då måste ju jag passa på att pyssla ihop ett litet kort och matchande paket. Så här blev det. Min gröna Bugg har gått varm till både bokstäver och stjärnan. Den här gången stansade jag i tjock kartong för riktigt tjocka bokstäver och figur. Blev sååå snyggt!I paketet finns ett födelsedagståg som blev mycket uppskattat! Hannes fick också ett sådant när han döptes som jag blev så förtjust i.


En snabbis...

Uppdaterar lite snabbt med bara ett kort då jag inte har redigerat bilderna på de anda alstrenfrån scraphelgen än så håll till godo.Kortet gjorde jag på söndagens träff till en teknikutmaning. Man skulle ha med olika saker få se nu om jag kommer ihåg allt.. något metall, något plast, fyra mönstrade papper, stämpel och band. Den supersöta stämpeln kommer från Doodle Factory och den fick jag låna av snälla Anna S. Ett gäng sådana måste bara få flytta hem till mig! Färglagd med Promarkes I löööv!wwwwooooowwwwoooowwwooowwwooowwwoooowwwwoooowwwooowww

Sitter just nu med Guillou´s senaste bok i örat och det är så spännande! Har ett abonnemang via mobilen där jag får lyssna hur mycket jag vill under 3 månader från ett ljudboksbibliotek med över 200 titlar. Passar mig kanon älskar ju att läsa men så här kan jag ju både pyssla och göra annat samtidigt. Vill du testa kolla www.storytel.se
Alster från Linköpingträffen

Ja här har det ekat tomt ett tag men jag har bara inte orkat uppdatera efter scraphelgen förra helgen. En hel del fick jag gjort under helgen gjorde 3 lo´s och två kort på lördagen på 4 h det är nog rekord =) Hade turen att dessutom vinna med 3 av alstren så det  var ju extra skoj!

Här är ett av korten jag vann med. Utmaningen bestod av att man skulle använda minst 4 saker från goodiebagen vi fick på träffen. Jag har använt pappret till fickan, hjärtan, tag, puncinella och spets.
Vann även med detta kortet där vi skulle scrappa efter en skiss. Visst är ugglan för söt den är från Bildmålarnas nya stämplar. De var med och sålde på träffen och det var många av deras motiv som fanns på tävlingsbidragen. Jag har nu fallit som många andra för promarkers pennorna är ju så smidigt att slippa slabba med vatten och jag gillar de klara färgena!


Sist en lo där utmaningen var samma som första kortet. Vann med den oxså... Det jag använde från goodiebagen är allt utom vingarna.


Blev även en del skapat på söndagen men det kommer en annan dag =) Var så himla trevligt och jag vill passa på att tacka mina kollegor som är med och fixar och inte minst alla som kom och scrappade och shoppade! Utan er skulle ju inte träffen bli något! Hade ju lite nattgäster hemma hos mig så trevligt så, hade gärna stannat uppe lite längre o snackat men jag var så trött. Hoppas vi ses på någon mera träff man hinner ju inte snacka så mycket med alla som man vill.

----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----00----

Helgerna går så fort har man två fotbollstjejer är det matcher och cuper nästan varje helg och även i veckorna. Vill inte tänka på hur det blir om Hannes börjar med fotboll han med? Finns en viss risk för han är galen i bollar. Lille killen som GÅR nu! Är så söt där han stapplar fram och upptäcker världen. Favoriten just nu är annars att klättra upp på det lilla lekbordet han har och sen kommer han inte ner *sötis*

Nästa helg ska lilla jag på partaj till storstan minsann! Blev bjuden på fest av mina goa vänner på Aff där vi har en snackgrupp där alla har barn som är födda i aug -07. Hade en stor träff i somras med 19 st 1åringar med föräldrar och syskon. Det var tur att vi kunde vara ute är allt jag kan säga.... Så kul att träffa alla och ses irl vi som har pratat så mycket på nätet och delat stort som smått.. Extra kul var det att se hur olika alla barnen var fast de är så jämngamla.

Inget nytt att visa...

Men jag scrappar för fullt! Jag har nämligen blivit tillfrågad att vara gäst dt hos en av mina favvisbutiker Stellas. Fick ett jättepaket med papper och massa härliga dekos.

Ni glömmer väl inte att det är stor scraptäff i Linköping nästa helg!! Vi man komma och handla och kika på vad vi gör är man hjärtligt välkommen till John Bauer Gymnasiet i Mjärdevi. Mer info finns på hemsidan .

RSS 2.0