Det är så roligt att göra kort!

Det är så roligt att göra kort!
 Blev så inspirerad av Muhrens (Lindas) fina kort hon lagt upp på scrappiz så jag gjorde ett liknande. Ni får ursäkta skuggorna som blev i scanningen bakgrunden är eg vit. Den här fina labelhodern som från början är vanlig ofärgad chipboard fick jag i mitt senaste paket från Pysselpunkten. Jag gillar verkligen att jobba med chipboards de ger en härlig 3D effekt till det jag jobbar med och det finns så många olika sätt att måla och klä dem. Chipboards i olika former är helt klart en av mina favvisdekoartioner just nu.
Dagens fråga är vilken är din favvisdekoration just nu?

Ett vårkort

Ett vårkort
Ett kort som jag gjort efter en skiss på SR av Gunvor. Stämplar (nyckeligan, bakgrundsprickar och text) från hÄnglar ocg stÄnglar.

Äntligen har jag scrappat

Äntligen har jag scrappat

Igår gjorde jag färdigt en lo som är gjorde utifrån en skiss av Jenny S på Scraproom. Jättekul att scrappa från en skiss var länge sedan jag gjorde.

En till DT lo för Pysselpunkten

En till DT lo för Pysselpunkten
Även denna lo tillhör min BOM och fotot är på mig och min käre man när vi sitter i Spanska trappan i Rom. Mönstrat papper från Cratepaper som finns hos Pysselpunkten.
Lo´n kom till efter en utmaning på Webmosterhelenes blogg där man skulle göra en lo med bara ett ord som sa allt. Tack för inspirationen Helene!

En DT Lo till Pysselpunkten

En DT Lo till Pysselpunkten

En lo till min BOM (book of me) med ett foto på mig och min mormor. Det mönstrade pappret går att lyfta upp och där finns en text som jag skrivit om min mormor som betytt mycket för mig i mitt liv.
Det mönstrade pappret är från Wild Asparagus underbara collection och finns hos Pysselpunkten.

Påskpyssel

Påskpyssel
De här coola tupparna pysslade mina tjejer häromdagen såna kreativa ungar jag har =) Kroppen är gjord av QK folkheart, kammen en halv mini daisy, benen är L fån QK Katie. En tråd är fastsatt på baksidan så att man kan hänga upp dem. Måste erkänna att jag är hemsk dålig på att påskpynta har ett påskris och en tupp i ett fönster inget mera , men vi åker ju alltid bort över påsk så det känns inget kul att pynta då.
Dagens fråga skickar du påskkort och gör du dem isf själv?

Här är den lo jag gjorde i Helsingborg

Här är den lo jag gjorde i Helsingborg

Ja som sagt inte mycket blev det gjort i helgen men här är i alla fall den lo som jag åstadkom (och då hade jag redan börjat lite på den hemma..) Linn älskar att skriva boksäver och prata om bokstäver och det hakar ju mamma-snart-färdig -lärare på så klart =)
Igår var Linn på 5 årskontoll med vägning, mätning och spruta denna gång lyckades jag ta med mig kameran o fota. Tycker annars att det kan kännas lite pinsamt i såna offentliga och inte helt vanliga fotosituationer att plocka fram kameran. Känner mig verkligen som Webmosterhelenes undrbara uttryck mammarazzi ibland =)
Dagens fråga är därför tycker ni att det är pinsamt att ta fram kameran i tid o o tid och vad säger de i er omgivning när ni hela tiden fotograferar?

Ett litet kramkort

Ett litet kramkort

Blev så inspirerad i helgen när jag gick Lindas (Muhrens) kurs i att färglägga med distresser att jag bara vill göra kort! Känner mig mera som en kortmakare än en scrappare för tillfället. Blir som en drog bara en till... Kanske nått som känns igen Marie ;) Flickan är från hÄnglar & stÄnglars senaste månadspaket.

Ett kort från helgens Scrappiz träff

Ett kort från helgens Scrappiz träff
Ojoj så trött man kan bli efter en hel helgs scrap & babbel! Okej då mycket babbel och lite scrap... Detta kortet och en lo var allt jag åstadkom under helgen men åh så kul det var att träffa alla och snacka lite irl *vink vink på er alla* Gjorde kortet till en skisstävling och vann faktiskt första pris *glad*.
Var på kurs med Linda (Muhren) där hon visade hur man målar med distresser så nu är jag helt såld!! Älskar ju att måla stämpelmotiv så nu bara måste jag köpa distersser.
Hade även en kurs själv där jag visade hur man kan scrappa en blomma. Lite svårt att förklara så här ska se om jag kan lägga upp en bild. Tack till alla er som var med så roligt att se hur fina och olika era blommor blev!
Tyvärr tog jag mig lite vatten över huvudet när jag hoppade på Rhonna Farrers utmaning så jag tror det får bli en annan gång , har lite mycket i mitt liv just nu.
Hej för denna gång alla cybervänner...

RSS 2.0