Ett litet kort

Ett litet kort

Hittade dessa http://mb.lifetimemoments.com/viewtopic.php?t=111700 ursnygga blommor och blev så inspirerade att jag var tvungen att göra nått liknande.Papper bazzill och sassa frassa lass, blomma gjorde av QK hjärtan utklippt cirkel och big brad från MM. Lite fliud chalk oxså så klart =) Stämplat på bomullsband med magnetstämpel, fluid chalk och typsnitt providece.

mera sidor från dopalbumet

mera sidor från dopalbumet

En till sida ur albumet =) Lägger inte upp alla blir så tjatigt men nu är albumet klart iaf. Min syrra skulle eg hämtat det idag men hann inte så jag postar det. Har haft lite små-ångest för att det blev enligt mina mått simplet men efter ha kikat lite på album på 2peas kändes det bättre. Var ju lika fina som de o då känns det oki.


en sida till dopalbumet

en sida till dopalbumet
detta är en av alla de 20 ,som det blev tillslut, sidor i dopalbumet. Har fem kvar att göra nu börjar bli liiite svårt att variera sig. Blev faktiskt mkt nöjd med färgvalet denna gång som är den röda tråden (CBX papper), har även använt garn, band , brads, foamstamps som dekoration på de andra sidorna.

jihaa nya papper från Pysselpunkten!

Idag fick jag ett stooort paket från den butiken jag är designtem hos, Pysselpunkten. Denna måndaspaket var som en hel godispåse ska sätta mig i kväll och se vad jag kan hitta på med det =)

dop-album

dop-album
 Här är framsidan till dopalbument jag fått beställning på . Bara 19 sidor kvar....

häpp jag har blivit utmanad...

av Emma =)

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.


1.Jag har haft körkort sen jag var 20 men avskyr att köra bil

2. Tycker det är döäckligt att äta youghurt i tallrik men kan gladeligen äta samma youhurt i en köpt bägare.

3. Brukar ställa mitt kaffeglas i fönstret när jag scrappar, för säkerthets skull men sen glömmer jag ofta att ta bort det så vi har lite annorlunda fönsterinredning , vem vet kanske blir jätteinne nån dag ;)

4. Älskar allt som är surt och kan äta citron som man äter apelsin.

5. Är tokig i att läsa även om det numer går i perioder när jag läser "försvinner" jag in i boken kan lätt läsa en 500-600 sidor på en helg..

De här personerna vill jag utmana:
 matilda, floweret, cia, jennym,

Kalasinbjudan

Kalasinbjudan
Här är ett par kalasinbjudninger till min lilltjejas kalas. Är ute i god tid hon fyller inte förrän i april =)

Album på beställning...

Har fått en beställning på ett dopalbum på 14 sidor i storlek 8x8 ". Svårt att scrappa utan foton men jag har ju gjort det två gånger innan så det fixar sig nog. Det är till en liten Casper så själva abumet är rutigt i vitt och ljusblått. Kommer använda blå Bazzill som bas inne i och köra CBX i blått, vitt och ljusgrönt som dekoration.

en lo jag gjorde idag till tävlingen på Papprika

en lo jag gjorde idag till tävlingen på Papprika


hoppsan!!

Oj så blev jag med blogg tänk det var ju inte meningen... men välkommen hit iaf. Här kommer jag babbla om min stora passion scrapbooking, lägga ut lite alster och filosofera lite i allmänhet.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0