Scrappa utan mönstrat papper

Ja det är precis vad jag har gjort på mina tre senaste lo´s utan att jag egentligen tänkt på det. Den ena har ni ju redan sett *pekar nedåt* den med bilderna från Linns kalas. Sen blev jag inspirerad av en lo i senaste CK och gjorde den här lo´n som inte alls blev som jag tänkt. Men kanske inspirerar den nån ialla fall =)

tandlös

En annan som jag blev mera nöjd med är denna med bilder från härliga Ramnsö (tack Annika för karthjälpen ).

krabbfiske

Bokstäverna och ramen kommer från Li´l Davis och finns hos Pysselpunkten . Tyckte att det passade till de marina fotona.

Ett litet PP kort på beställning

Fick beställning på ett litet kort till en nyfödd Noah och så här blev det. Gillar verkligen att klippa ut PP figurer pilligt men kul!

noah

*Babbelanna*

Ja så kan man verkligen kalla mig. En hel helg med scrapping och endast en lo och två kort gjorda men fy 17 va jag var social =) Men som jag sa på träffen scrappa kan man ju faktiskt göra hemma... Träffen jag pratar om är ju såklart den stora scrapmässan som var i Göteborg förra helgen. Det var sååå kul att få träffa alla scrapkompisar live och hejja på ett par st jag inte träffat innan ingen nämd o ingen glömd.

Sen är det ju inte helt fel att ha en hel mässhall vägg i vägg proppad med scrap och stämpelbutiker så lite shopping blev det allt. De saker jag blev mest nöjd med är nog min XXL scrapväska och mitt nya album från AMC. Det är ett ringalbum gillar icke postbound svär långa ramsor när jag ska försöka få in plastfickor där i.

Extra tack till vår suveräna DTmamma Lina som dessutom fyllde år på söndagen och förärades en scrappad tavla av sitt DT =) Och en cyberpöss till min rumskamrat Sara som fick stå ut med en trött Anna som inte ens orkade ta en virre.


Här kommer då helgens alster....

hösthälsning

Ett kort gjort efter Lindzis skiss.

hjärta bubbla

Stämpel från Magnolia 3D lack på bubblorna och vingarna. Man drar i den stora bubblan så kan man skriva på kortet där.

Linn 5år

En Lo inspirerad av Malenas fotokonst dvs att ta en närbild/förstoring och använda som fokusbild. Tyckte detta blev rätt läckert.

RSS 2.0