Rhonna Farrer challenge day 1

Rhonna Farrer challenge day 1

Today I have made my first page in Rhonna Farrers 21 days challenge. Because this is an American challengae I´ll will blog those notes in english.
My little book will be about mind fullnes. I reasently borrowed a book on that subject and it´s really made me think in a different way of how I want to live my life. The name of the book is "Vem bestämmer i ditt liv " by Åsa Nilsonne.

Todays special words are...
" We create the world thrue our thougts"
-Buddah-

Linn bobblar

Linn bobblar

En lo med pappren från Pysselpunktens månadspaket i mars. Och nej jag har inte stavat fel Linn säger bobbla, som så många andra saker som har egna namn på... kanske skulle göra en lo om det nån gång?
En jättekul förmiddag hade vi iaf på bobblinghalen. Som tur var fick man lägga i "kuddar" i rännorna så även en 4 åring hade kul o bobbla =) Hade en ide framför mig när jag satte mig och skulle scrappa denna lo att jag ville ha med en pil på ngt sätt och så här blev det. Inga kanonkort direkt så då tycker jag det är kul att låta dekorationerna få sväva ut lite och ta överhanden.

Filefolder

48378-25

Här är en liten filefolder jag gjort av Pysselpunktens månadspaket. Denna gång var det härliga papper från We R Memory Keepers Urban collection. Jag har tänkt ha foton som väntar på att  scrappas i den.


Nu får det bli vår snart...

Nu får det bli vår snart...

Idag den 24:e mars var det snöoväder när jag vaknade i morse, var har våren tagit vägen kan man undra?? Just nu känner jag mig som det här fotot jag tog förra veckan, instängd i is och med solen lysande men inte värmande.
På scrapsidan har jag färdigställt en lo och en altererd sak till Pysselpunkten som ni snart kommer att få se. Har ikväll även jobbat på en liten gåva som någon på Scrappizträffen ska få =)

många bebisar nu...

många bebisar nu...
 Många midsommarbebisar som föds nu i mars så jag får fullt med beställningar på bebiskort och här är ett =) Blev väldigt nöjd med detta faktiskt men ni får ursäkta det dåliga fotot...

Ett kort till Linas lilla Linnea

Ett kort till Linas lilla Linnea

Så, nu har jag äntligten fått tid att scrappa och skicka ett grattiskort till lilla Linnea. Den här gången fick min lilla nalle vara med som motiv. Den gör jag av mullberrypaper som jag river.

Fick lite vårkänslor i snöyran...

Fick lite vårkänslor i snöyran...

ja här på bloggen har det varit tyst från mig ett tag. Vi har haft magsjuka hela familjen + att jag har grymt mycket att göra med pluggandet just nu därför finns inte riktigt ork för kreativiteten. Men ett litet kort blev det idag när jag och yngsta dottern pysslade. JAg gillar att utmana mig själv o tänka "out of the box" och det var så en dag denna tupp kom till av ett upp och nervänt QK folkheart. Två brads blev finfina solbrillor =) Hittade även dessa gamla SEI ppper med cirklar som jag inte använt på länge.

Jag utmanar er som läser detta att oxså göra ett kort med min tupp på men att göra den till "din" tupp =) Skriv gärna en rad här om du hakar på så jag inte missar ditt kort!
*kram på er scrapvänner i cyberspejs*

You color my world...

Nu blev det en svart...

Har idag gjort klart en lo som jag haft i huvet i ett par dagar. Blev kanske inte så Anna-stil men den var kul att göra!

Papper är från Pysselpunktens månadspaket i februari o med fina Arctic Frog papper och även alfabetsstickersen från paketet. Dessa har jag fö målat med akrylfärg då de var grå från början. Brukar ju inte ha text på engelska med det var så svårt när jag väl fått denna meningen på hjärnan att översätta så det lät lika bra.

Dagens fråga brukar du använda engelsk text på dina lo´s ? Varför/ varför inte??

RSS 2.0