En filur och en lo

Här kommer bild på min egenhändigt virkade filur. Tycker fortfarande att jag verkligen var duktig som klarade av att virka den med gravid-prinskorvs-fingrar och allt :) Nästa gång ska jag se om jag kan virka lite tätare bara.

image155

Sen en bild på en lo jag gjorde för ett tag sen men glömt ladda upp. Utmanade mig själv att använda ett mönstrat papper som bas. Kul att freestyla loss !

image156

*ugly-owls*

Ja det finns ju ugly dolls så dessa små figurer är måste passa in som ugly olws då ;0) De är sydda i filt och jag har tänkt hänga upp dem som en mobil över skötbordet.

image153

Man kan ju undra "har du tid med pyssel som har en en-veckas bebis?" JA det har jag för lillprins bara sooover och sooover. Jag får väcka honom för att jag håller på att svämma över... Idag fick han en premiärtur i bärsjalen det var mysigt och gick jättebra att sova där med. Han satt även och sov i babyskyddet på köksgolvet medans F dammsög bredvid, ingen lättväkt kille alltså. Hoppas att han även kommit in i en bra nattrutin nu. Som i natt ammade jag vid 11 tiden bytte och pyjamas på sen sov han till fyra amma o byta blöja (killar kissar mera har jag märkt) sen sov han till sju amma o sova till över tio.

När jag mot förmodan inte sover kan jag se ut så här med mina fina mörka ögon öppna.

image154

Tänk nu har vi tre...

image152

Storasyrrorna tog lillebror till sina hjärtan direkt. Självklart ska Lillebror 14 timmar ung varar med och läsa godnattsaga.

Han är här nu, vår lillebror Hannes!!

Här kommer ett nytaget foto på vår lille Hannes. Han föddes två dar före BF 19/8 kl 02.37 och vägde 3450g och var 49 cm. Allt gick jättebra och snabbt. Vi kom hem i lördagskväll och är nu hemma och njuter av vår nye lille familjemedlem.

image151

Bebisväntan...

Jahapp så har ännu en dag gått i väntat på bebis, för det är det som dagarna kretsar runt just nu känns det som. Om man vill vara äckligt positiv kan man ju tänka Åh va bra ännu en dag närmre BF.  Men sanningen är att jag hellre tänker skit en dag till utan att ngt hänt.

Tog en timmes promenad idag för att se om det kunde kicka igång ngt men nothing so far. Promenaden blev till köpcentret  och där fyndade jag ett parasoll och en bra tung parasollfot på Jysk, så nån nytta var promenaden iaf. Fick ringa F så han kunde komma och hämta allt med bilen. Vågar knappt ringa honom för då tror han väl att det är dax =) Likasamma med vänner och bekanta ringer jag gör jag dem ju bara besvikna så jag går här hemma o har tråkigt...

Tur att internet finns så man kan babbla lite på olika forum. Jag är bla inne på Allt för föräldrars sida för de som ska ha bebis nu i aug och där ploppar det ut bebbar på löpande band. *inte ett dugg avis*

Annars har jag sysselsatt mig med att hör och häpna virka klart den lilla Filuren jag förutsatt mig att göra. Är lite för mörk för att fota så bild kommer imorgon. Är mäkta stolt över mig själv som faktiskt fick ihop den tillslut. Inte helt utan hjälp ska tilläggas... Hoppade på en snäll msn-vän som fick hjälpa till o förklara lite. Kolla in hennes blogg hon är sååå kreativ! Där finns även en jättesöt häst som hon virkat i samma teknik.  Hon har även gjort urcoola ugly dolls av teckningar som hennes dotter gjort. Kanske vore ngt för mitt bebis-mobil-projekt..? Men då kanske jag skrämmer stackars bebis hihi. Vill man själv testa att virka så kan man köpa mönster på made by you. Vet inte om jag ska ha filuren som den är eller virka tre till och trä upp på en snodd och ha till barnvagnen. Självklart blev ju min fliur brun ;0)

Passade på att köpa lite nya kläder till Linn när vi var på köpcentret. Finns så himla mkt snyggt nu i retro så jag blir helt köpgalen! Men hon behövde verkligen lite nytt till skolstart. Blev även en till filt till bebis, en blå med ugglor och en liten brun mössa med ugglor. Har ju redan så mkt kläder till bebis så då får man shoppa annat =0)

Fick lite rolig post idag oxså. Mamma frågade om det var ngt spec jag ville ha till bebis och då kom jag på att en sjal har jag ju suktat över. Så nu är jag stolt ägare till en Sinosjal. Ska bara få till snitsen att knyta den oxså. Testade i brist på annat med en av Linns dockor o fick till det sådär. Såhär ser den ut mysigt värre!




Over and out för ikväll...

*gäsp* lite kvällsvammel

Ojoj idag har verkligen varit en slödag... Var på en mycket trevlig kräftskiva igår med jättetrevligt sällskap och god mat. Tänk tom bra väder fick vi var underbart att sitta ute på den fina nybyggda altanen i den ljumma kvällen. Blev lite sent då jag inte kunde somna när jag kommit hem utan låg och vred och vände mig. Hade kramp i benen och det klia överallt av värmen. Vid tre hugget gav jag upp och gick och lade mig i källaren *phu* va skönt!

Hade faktiskt scraplust men så visade det sig att jag inte kunde printa ut det foto jag ville ha då F inte installerat photoshop på vår nyblåsta dator så då bidde det inget scrappat. Har även grejjat lite med en ny topper till bloggen men kunde inte fixa med den heller iom PS.

Imorgon ska det bli fint väder igen får se om jag kan ta mig för ngt ev åka o bada med barnen. Annars om det blir fööör varmt kommer jag väl sitta här i källaren =)

Fatta hur tjock jag är nu! Bara 8 dar kvar till BFo lillebror får gärna komma när som helst. Men det är hellugnt på den fronten har bara känt av nån liten förvärk. Men så var det ju iofs med tjejerna med. Ska se om jag kan lägga in ett foto imorgon på jättekulan. Har även planer på att fota lite mera "fina" bilder på magen o syrrorna men det blir lixsom inte av...

Kom på en rolig sak när jag packade BB-väskan häromdagen. Tänkte lägga ner en extra t-shirt till F då det kan bli både svettigt och kladdigt på förlossningen och kom då att tänka på en annan t-shirt incident. När vi skulle åka in till förlossningen med Linn råkade jag slänga en blick på F´s tröja på vilken det stod med stora bokstäver PAIN IS ONLY WEAKNESS LEAVING THE BODY... Jag sa att den får du nog byta annars får du stryk på förlossningen :0)

Jahapp det var lite från mig ...bye bye

Scrappat

Här kommer en lo jag gjort till Scrappizbloggen med papper från svenska YouDo. Pappren har svenska motiv som bla midsommarstång och dalahästar.

image146

Scrapträff i Linköping 29-30 sept

Vill passa på att göra lite reklam för vår scrapträff som kommer hållas i Linköping den 29-30 september. Alla är välkomna nybörjare som de som scrappat längre. Självklart är även kortmakare välkomna. Det kommer finnas butiker på plats Pysselpassion, Stellas och Papp & Scrap. Det blir även demosar, utmaningar och tävlingar.

Vill du veta mera kika in på hemsidan.

Vi ses!!!

RSS 2.0