Tävling hos Brunkullan

Fick tips från söta Zarah om en tävling hos Brunkullan som jag hoppade på. Kika in ni med finfina priser. På kortet har jag använt tårtpapper och en utriven sida ur en psalmbok jag köpt på loppis. Kändes lite konstigt att riva sönder boken men bättre att den kommer till glädje på ett kort än står på en loppis och dammar eller vad tycker ni?

Award

tack snälla söta Petra för Awarden!Reglerna/The rules:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated

Jag vill nominera dessa tjejer som inspirerar mig på olika sätt   Rimna, Petrifiedinpink, Lina, missmisan, Epona, Anna S, Fiffi

En spark i baken

Ibland är det bra med en spark i baken när skaparlusten står stilla. Just så var det för ett par veckor sedan och jag fick då en skiss att tolka av söta  Zarah. Kika in på hennes skissblogg och inspirears att ska du med. Så här blev min tolkning.


en till från högen.. =)För ovanlighetens skull hela TRE foton på denna minsann! scrappar ju oftast med bara ett foto. Tills nästa framkallning ska jag fixa så jag få två bilder på varje foto av ett gäng bilder så de bli lite mindre. Lättare att få plats då.

Hur scrapar du ett eller flera foton?

lite nygammalt

Hittade några lo i högen som jag nog inte visat tidigare. Ja tyvärr ligger de i en hög. Har två album som är smockfulla och borde köpa minst två till men det är ju så tråååkiga pengar:) Är det nått i scrapväg som du drar dig för att köpa som du tycker är tråkigt och skulle hellre köpt något annat för pengarna?
Vill du också vara med och vinna..

Kika in hos Petraso där du kan vinna sockersöta hjärtan....

Men hallå har jag tur eller tur!!!

Borde gå och köpa mig en lott eller nått för nu har jag gått och vunnit en utlottning i en blogg IGEN! Denna gången var det hos inspirerande Rimna som det var utlottning. Ni måste kika in hos henne och inspireras av allt fint! Har ju sen tidigare vunnit ett underbart tryck av Petra, vann ett papperspaket från Prima i tävlingen på The Nook och så vann en utlottning i den snygga bloggen hos Bernsborg.

Pysslandet har legat på is i värmen (haha).Har ett par saker jag pysslat men just nu ligger kamerabatteriet på laddning så jag får se när jag kan lägga in alstren. Jag har fö börjat jobba igen efter 1 års föräldraledighet. Det är bara 2 dar i veckan under hösten så det känns väldigt överkomligt. F är hemma de dagar jag jobbar så H får vara hemma även under hösten och det känns skönt.

Nu väntar ett evighetsjobb med att redigera alla foton jag tagit i sommar. Är nog rekord tror jag. Har tidigare tyckt att jag inte haft så mycket foton att scrappa. Gick ju photoshopkursen hos Mikaela tidigare i våras så nu är det så mycket man kan göra med bilderna. Nästan för mycket för jag kan sitta och pilla i evighet med en och samma bild. Är inte så duktig än heller så det tar sån tid men det är väl övning som gäller...


RSS 2.0