Två nya kort

Här kommer två nya kort som jag lyckats knåpa ihop. Är lite lågt på pysselfronten just nu. Men i helgen har vi stor scrapträff i Linköping så då hoppas jag få lite gjort iaf =)
Tack till er alla trogna bloggbeskörae som trots inte alltför frekvent uppladdning ändå kikar in här =)

en liten tjej

tack

Lite nytt scrappat

Här kommer några nya lo´s jag gjort för Scrapperiet.
På den första lo´n har jag använt MM shimmer för att få en frostig effekt på de utstansade bokstäverna, läckert! Finns att köpa hos Scrapperiet.

kungbore

Det här är en dubbello med senaste collectionen Blush från Basic Grey. Jag har scrappat om en adventstradition vi har haft sen vi flyttade till det huset vi bor nu. Till nästa år får vi skapa ny tradition för då bor vi i nya stora huset!
Här har jag testat en teknink som stod med i januarinr av Creating Keepsakes nämligen att stämpla på chipboardbokstäver. Har använt Rhonna Farrers clearstamps, tyckte det blev rätt effektfullt.
advent1


advent2

Första inlägget 2007 en summering av 2006

Vad kan vara bättre som första inlägg 2007 än att se tillbaka på det bästa från 2006? Jag hittade en jättebra utmaning hos Mikaela där man skulle vläja ut sina tio favoritlayouter man gjort under 2006. Här kommer mina utan någon inbördes rangordning.

God fortsättning till er alla och jag önskar er ett riktigt kreativt år!

höstvytheo med sugrörflödebollerhöstens färgliten theoLinn 5årfullfartJnabbI dina ögonEn till DT lo för Pysselpunkten

RSS 2.0