Tack!

Mamma hälsar och tackar för alla snälla kommentarer och de är hon väl värd! Som ni märker kan man lättf örlora sig i alla detaljer på bilderna och då ska man även tänka på att fotona inte gör verkligheten rättvisa på långa vägar!

Jag vill oxså passa på att tacka för de awards jag fått ni är för snälla! Skickar den tillbaka till alla som läser denna blogg, kram på er!!

image257

***ooo***ooo***ooo***ooo***ooo***ooo***ooo***ooo***ooo***ooo**ooo***ooo***ooo***ooo***ooo***ooo***ooo***

Igår hade vi vår första scrapträff i ABF lokalen här i Mantorp. Jag fick klartecken lite sent för lokalen men vi var ändå 5 st som satt och scrappade och papperspysslade. Nästa gång satsar vi på dubbelt så många. Hör och häpna fick jag en och en halv lo gjord! Den som jag blev färdig med har jag haft en ide klar i huvudet ett tag. Sen blir det ju oftast inte riktigt som orginal ideen men jag blev nöjd iaf.

image256


Det är så roligt när jag väl kommer igång att skapa och jag vet ju med mig själv att jag måste hålla igång det för jag har så lång startsträcka. Nu har jag därför tänkt hoppa på lite olika roliga utmaningar. Inte för många för då blir det bara måsten! Fick ett mail från ett norskt forum som jag har hängt lite på genom åren www.paprigleder.no. Ett jättetrevligt scrapforum där de nu har en skissutaming. Man behöver bara göra en skiss i månaden vilket blir alldeles lagom.

En av mina nya favvisbloggar är den underbart kreativa Karin. På hennes blogg hittade jag en länk till en annan rolig utmaningsblogg som jag tänkte haka på. Även här är det inget högt tempo och jag gillar tanken bakom att fånga sin vardag lite mera. Här hittar ni den bloggen.

Ett kreativt over and out / Anna

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken underbar layout! :) Så fyndigt!

2008-01-23 @ 20:57:31
URL: http://www.knorrigt.com
Postat av: Anna

Men så fin layout Anna!

Vinterkramen Anna

2008-01-23 @ 21:36:56
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: Angelica

Lilla goa ungen!!

Skulle jättegärna vara med på scrapträffarna men Stefan har ju sen länge "bokat" tisdagarna med innebandy tyvärr. :-(

KRAAAAM!

2008-01-24 @ 13:24:59
URL: http://www.vidlund.com
Postat av: mallan

tack tack för kommentaren! vi har en liten hobby bod där jag bor men pyssel och massa pärlor och sånt!där har jag köpt ringarna!det var ju från början ett helt halsband som man sedan tar isär!både roligt och enkelt men nått man gjort själv=)

2008-01-25 @ 23:04:56
URL: http://www.mj84.blogg.se
Postat av: Marie

åh vilken härlig LO! Snygga färger och mysig stämning.

2008-01-26 @ 13:14:03
URL: http://www.mariesgalleri.blogspot.com
Postat av: FruGrip

Den där är såååå fin! Får man lifta den???
Kram Cissi

2008-01-30 @ 14:29:11
URL: http://www.gripdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0