Vårkänslor!

Ahh så härligt väder det är!! Vi inte sitta inne och pyssla utan vill hellre vara ute i det fina vädret. Jag får passa på att ta lite fina foton som jag kan scrappa senare en mulen dag. Här kommer en bild på Hannes som jag tog i söndags när vi var ute på solskenspromenad. Gick en sväng i spåret för jag visste att det var gott om vitsippor där men hittade inget bra ställe att fota på(för skuggigt eller en massa sly). När vi kommit bakom skolan precis vid cykelvägen hittade jag ett bra ställe så jag slängde ner Hannes fort som attan och knäppte lite kort. Höll tummarna för att ingen skulle komma o undra vad jag höll på med. Lilllkillen var helt faschinerad av blommorna och det var stört omöjligt att få honom att titta upp så ni får hålla tillgodo med denna bilden.

image309

Nya tuffa mössan (brun så klart va annars) har han på sig oxså vad kan man annat ha med en mamma som är möss-oholic!

Annars tuffar det på veckorna går så fort. På tisdagarna har vi babysång och är ett gäng mammor och pappa som brukar luncha efteråt. Efter ett par timmar med alla små brukar man vara helt slut. Hannes är störst i bebisgänget och visar glatt de andra små hur man klappar i händerna, spelar på läppen och diggar i takt med musiken. Han lär nog bli lika musiktokig som syrrorna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad roligt med en till möss-o-holic! Visste inte att du var det. Måste passa på att berätta att Elin nog hade en sådär 12 olika mössor i vintras. :-D

2008-04-22 @ 20:23:56
URL: http://vidlund.blogg.se
Postat av: LenaS

Hihi vilken liten goding!
Kramis/LenaS

2008-04-23 @ 08:59:34
URL: http://lenasochronjasscrapp.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Vilken supersöt liten kille!

2008-04-23 @ 12:56:06
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: Kicki

Vilken underbar mössa (och söt kille)! Vart har du köpt den?
Kram Kicki

2008-04-23 @ 19:44:49
URL: http://kickis.blogg.se
Postat av: Angelica

Jag försökte oxå en gång... :-)
http://www.vidlund.com/pontus_vitsippor_var03.jpg

2008-04-24 @ 13:28:51
Postat av: Agnetapå dagis

Vilken underbart härlig vårbild! Har man inga vårkänslor innan är det ju inte svårt att få såna när man ser gosingen på bilden. Kom o hälsa på en sväng i Vårdsberg vetja,det var ett tag sedan.Kram !

2008-04-24 @ 20:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0