Mera alster för Scrapaddicted

För ett tag sedan fick jag en hel drös härliga papper och dekos från Creative Café. Så här blev det jag skapade.


Först en lite freestyleinspirerad lo med Linn på Ölands djurparkNästa blev lite enklare och renare i kontrastfärger.


Här har jag använt ett underbart lacepapper som bakgrundDetaljbildEtt kort till min mormor som fyllde 80. Det röda pappret är superfint irl den röda bakgrunden är sammetsflockad och ger en sån lyxig struktur.


---OOO---OOO---OOO---OOO---OOO---OOO---OOO---OOO--OOO---OOO---OOO---OOO---

Den här vecka gick verkligen i rekordfart. Det enda bra med att veckorna går fort är att det blir vår snart. Januari och februari är inga roliga månader att vara fsklärare :) F var tvungen att åka till Stockholm fredag till lördag så vi fick ta hjälp att snälla farfar att hämta på dagis igår. Tur att man har snälla släktinga nära.
Jag stängde i fredag och var inte hemma förrän vid halv sju. Var jättetrött men ställde mig och gjorde hemlagade kycklingburgare som blev mums! Brukar ju göra på fileer som jag kör i mixern men nu hade jag köpt färdig färs smidigt. Stör mig bara på vår köksfläkt som inte gör ett dugg nytta så när man steker blir det som värsta dimman och oset sätter sig i ytterkläderna då hallen är bredvid grrr. Ännu en sak på "att köpa listan". H var jättetrött efter lång dag på dagis och somnade så gott vid 8. Tjejerna hjälpte mig att plocka undan efter maten utan minsta gnäll *sötisar*.  Vi bänkade oss med fredagschipsskålen (jag inte jag dårå är ju sååå duktig med mitt GIrace) i soffan och kollade på Let´s Dance. Helt sjukt var bra han var Morgan eller lilla köttbullen som jag kallar honom. Han studsar ju runt som en rund och go köttbulle :)
Idag är det bara lite hemmafix om gäller jag ska scrappa färdigt en lo till Scrapaddicted så snart kommer nya alster i SA´s blogg  :) Måste bara kika runt efter lite inspiration. J är på Lundby och badar med en kompis och ska in till stan på bio senare.L har ring kompisgänget runt men ingen var hemma stackarn. Så nu leker hon med brollan, de är så goa de där två leker så bra trots ålderskillnaden. Imorrn kommer syrrorna hit och vi ska pyssla inbjudningskort kul kul! Nu ger jag mig ut i cyberspejs för lite inspiration ..

Tjing!

oj veckorna bara rullar på...

Shit känns som jag inte hinner med mitt liv just nu. Jobbveckorna flyger fram och jag hinner knappt hämta andan. Hade ju tänkt att vara lite duktig och uppdatera lite oftare här på bloggen men de sk*t sig visst direk haha! Nåja jag får väl ta o vi sa två kort till kortskissbloggen iaf.

Hannes hann gå _en_ dag på inskolningen innan han blev sjuk stackarn. Hade 39,5 när jag kom hem på kvällen. Så där spack vår inskolningschema. Tur attt F kan flexa lite med jobbet annars vet jag inte hur vi hade fått ihop det. Nu har han gått snart en vecka på Grodan och det verkar gå hur bra som helst. Imorrn ska dock mammsen lämna för 1:a gången och det kommer bli gråt... Han är så mammig just nu, eller har varit ett bra tag. Kommer göra ont i mammahjärtat när jag åker till jobbet imorrn suck.
Ikväll har jag varit jätteduktig tycker jag själv. Lekte en lång stund med H när jag kom hem, käkade kvällsmat och badade sen H. Pratade en lång stund med M i tlf och var rätt trött när vi la på vid 8. Men tog mig i kragen o skrev en handlingslista o åkte o handlade. Jag har fredagsfikat så jag passade på att baka. Jobbar sent imorrn o vet hur trött jag kommer vara. Blev suuupergod fika ;) Kan dock inte avslöja förmkt då jag vet att det finns fikaspioner som läser här inne. (På tal om det glömde jag såklart ditt thé A!)

Nu ska jag gå o lägga mig o snusa lite på min guldlockspojke. Om jag kommer ihåg uppdaterara jag med lite nya lo´s imorrn.

Tjing!!

Första inlägget i år...

Ja så var det inte bara ny vecka utan nytt år oxså. Denna vecka har jag med ett alster på kortskissen glöm inte att kika in där och inspireras av de duktiga tjejerna där.
Jag hoppas att detta år kommer bli ett kreativt år om inte annat kommer jag åka på mitt livs första scrapkryssning till Kiel i februari. Det ska bli mycket spännande. Jag som blir så sjösjuk ... hehe.
Idag landade ett härligt paket med scrapgodis från Scrapaddicted som jag straxt ska sätta saxen i. Skönt att ha ett uppdrag där man "måste" skapa känner att jag kommer ha lite mindre tid eller framförallt ork då vardagen rullar igång med inskolning på dagis för H och heltidsjobb för mig.


RSS 2.0