Ett stort tack och lite skapat

Först och främst tack för alla snälla kommentarer jag fick ang mitt sensate inlägg. Tror och hoppas att jag släppt en del på kraven att det ska vara perfekt. Jag ska läsa igenom era svar igen när jag känner att perfekt-kraven kommer krypande. Har faktiskt skapat lite och här kommer bilder på både några gamla sidor och ett par nya.

Den här sidan gjorde jag på mässan i Götebrog. Den stora tagen köper man färdig från Bazzill. Finns hos Scrapperiet.

plockaplommon

Och här kommer en gammal lo som jag gjorde på träffen i Linköping.

sm? kryp

 
En sida med de underbara vågiga pappren från Creative Imaginations

liseberg06


Och tillsist en sida med decemberfoton, ni ser mina vänner jag _kan_ scrappa dåliga foton =)

Linn lucia06

Jag har scrappat och lite funderingar...

Tro det eller ej men nu verkar min scrapblock _äntligen_ ha släppt. Tror att det har berott mycket på att jag inte tycker att jag har foton som är tillräckligt bra. Har blivit väldigt petig/kritisk sen jag blev scrappare. Innan tänkte jag inte så jättemycket på slagskuggor, konstiga saker i bakgrunden, färgmatchning, vinklar osv. Hur tänker ni, scrappar ni bara perfekta foton el kan ett halvdåligt vara bra också?

I tidningar står det ofta "Så här gör du för att snabbscrappa" "5 sidor på en timme" osv. Det är liksom inte mitt problem, mitt problem är att scrappa öhtg... Tänk att kunna känna att jag har massa foton att scrappa så jag kan scrappa så det ryker. Nu känns det mest som att jag måste verkligen ta tillvara varje kortserie jag gillar (som jag godkänner med mitt kritiska seende). Kanske borde jag bli bättre på att ta kort oftare och många flera kort vid varje tillfälle?

Kan ju inte skylla på att jag har en dålig kamera iaf har en Cannon 350D med ett extra zoomobjektiv och den gillar jag verkligen. Sen har jag varken kunskap eller ro att sitta och mixtra med varje foto innan jag framkallar det skulle ju också förbättra en hel del. Hur gör ni fixar ni mycket med era kort innan ni framkallar dem och vad gör ni i så fall med dem?

Nu kommer det varmere och ljusare tider, det känns skönt det är då jag brukar ha som mest lust att fota. Sen kommer det ju så smånigom ett nytt litet fotoobjekt i familjen och h*n lär bli väl dokumentrad =)

Här kommer lo´n jag gjort. Har en till liggande som det ska till lite dokumentation på.

image115

Nog med svammel för idag hej svejs!

Rolig mässa och lunch pail !

Förra helgen tog jag en tidig buss ner till Göteborg för at hjälpa till hos Annika på Scrapperiet på den stora mässan som var då. Oj vilken helg det blev! Massa med folk som shoppade och jag träffade en helt gäng med cybervänner, så kul att få säga hej på riktigt ingen nämnd ingen glömd =) Ett stort extra tack till Annika som bjöd på trevligt resturangbesök på kvällen och sovplats innehållande underhållning av charmig 1åring =) (Hoppas att jag inte satte några griller i huvudet på din man...)
Shoppade lite gjorde jag ju givetvis oxså det blev mest papper och lite roliga stämplar. Hade turen att få åka med goa Anna Stenman hem så jag kom så långt som Jönköping, tack för lift o trevligt sällskap. Ser fram emot nästa gång vi träffas på scraphelgen!

Jag fick 1,5 lo gjord på mässan då jag under söndagen satt och demade lite i vår monter. Med 1,5 menar jag att jag slutförde en som jag påbörjat på vår stora scrapträff i februari. Så där ser nu hur mycket jag scrappar...Ska lägga in dem så att ni får se snart.

Pysslat lite har jag iaf gjort. Hade kalas här i går för tre st sexåringar och en ettåring och då gjorde jag en lunch pail/minneslåda som present till lilla ettårs Elin. Så här blev den

image114

Stämpeln med 100% prinsessa är ett inköp från mässan som jag blev så nöjd med.

RSS 2.0