Kul utmaning från Lina

Lina hade en rolig utmaning på sin blogg. S kapa tre kort med samma stämpel och papper. Perfekt för mig som behövde fylla på mitt kortförråd. Så här blev mina kort.

marint_1

marint_2

marint_3

Härligt somriga stämplar från hÄnglar & stÄnglars senaste månadspaket.

Idag är det scrappväder så jag får se om jag får nått scrappat =)

Sommarkort

Gjorde kort till Linns dagisfröknar och de tyckte det var så fint att de ville beställa några själva. Så här blev de.
hÄngelflicka strand

48378-55

Idag fick jag ett underbart DT paket från Pysselpunkten som jag ska sätta saxen i ikväll. Nått ska man väl göra när man är fotbollsänka =) Kan säga att ni som beställt månadspaketet kommer inte bli besvikna!

Vilken helg!!!

Åh vilken helg det varit! Jag har tillsammans med fyra andra tjejer (Anna S, Webmosterhelene, Sanna och Lina) haft scraphelg och scrappat , snackat och ätit gott i tre dagar. Så nu är jag helt slut! Några lo´s och ett kort blev det gjort och jag är mycket nöjd.

Ska nu försöka hålla igång scraplusten så jag inte tappar farten igen, vet ju bla att det förhoppningsvis kommer lite DT papper i veckan så det blir kul.Det är så oerhört inspirerande att sitta tillsammans med andra och scrappa jag känner att jag utvecklas så mycket då. Har tänkt flera gånger under helgen att det är verkligen en förmån att få träffa så goa och generösa människor genom sin hobby!

Här kommer det jag skapat i helgen

Först ett kort från senaste hÄnglarpaketet som är till Maries sommartävling. Jag fick låna Sannas fina medium retrostans så nu blev det en sak till på "vill-ha -listan"

sommar o sol

Hade lite svårt att komma igång på träffen, jag är alltid så trögstartad på träffar. Hade inga roliga kort tyckte jag. Men så bläddrade jag lite i Helenes underbara album och hittade en vinterlo i som var så fin så den insipirerades jag av till den här lo´n.
snöhögen


Försökte även se lite bakom bilden när jag skrev texten i stället för att bara som jag brukar skriva typ "Snökul"el "roligt i snön". Ska verkligen jobba på min journaling har jag tänkt. Med det i bakhuvudet kom den här lo´n till som är en lift av Badankas lo "Diva" i liftstafetten på Scrappiz.

blomsterböna

Hade även anmält mig att lifta en lo av hallonflicka på Scrappiz och hon hade gjort en sån snygg lo med sitt handavtryck och så här blev min tolkning. Lite urflippad och freestyle men jag gillar den.

Bom handavtryck

Är många tankar bakom den här lo´n som man kanske inte förstår om man inte känner mig. Tex så är detta min vänstra hand och jag har en fyrkantig sten i min vigelring (som jag fö har designat själv) så då passade det bra med en fyrkantig crystal brad där.

Sista lo´n blev även det en lift från Scrappiz och JennSan_iR men oxså kombinerad med en lift från senaste Clean and Simple. Blev väldigt nöjd med den då såna härt kort är så svåra att göra något bra av, tycker jag.

julia fsk

En av de bästa sakerna med att åka på träffar är att man kan låna och testa olika saker man inte har själv. Sen om man saknar något finns det alltid någon man kan låna en bit papper eller en bandstump av =) Och med detta sällskap var det inget som fattades kan jag säga ;)  Passar på att tacka alla för lån av div papper o annat.

Nya hÄnglarkort

Nu har jag varit i farten och gjort ett par kort. Har så himla mycket runt omkring mig just nu så kortverkstan och scrappingen ligger lite på is. Fick dock lite tid över och knåpade ihop lite kort som dagisfröknarna ska få + ett bara för att det var kul att skapa igen =) Här är det som fröknarna ska få

trevligsommar

och detta gjorde jag bara för att jag älskar de söta stämplarna

gladsommar

Efter helgen kommer ni förhoppningsvis få se lite flera alster från mig för jag ska på trevlig scrappträff hela helgen. Längtar sååå....Har fullt av lo´s planerade i huvudet. Hörs efter helgen kära bloggvänner!

PS Fick höra av en viss Fru Hull att hon har kollegor som läser här ibland, roligt att höra att mina alster kan inspirera DS

RSS 2.0