Här var lite lite uppdatering..

Fint väder i kombination med att jag är datorlös på dagarna gör att det inte finns så mycket tid och ork att uppdatera så ofta här men här kommer lite mera jag skapat. Kommer nog bli drastiskt mindre på scrapfronten nu i sommar  men jag kommer fota desto mera. Ska uppdatera lite här ändå.

image327

image328

image329

Några lo´s från mitt kreativa flöde

Här kommer lite av det jag skapat hääärligt med inspiration.

Först ett kort jag gjorde till min svåger som fyllt 30 svårt att göra lite mera "manliga" kort. Pappret är från Hambly Studio

image323

image324

image325

Mitt bidrag till veckans skiss på Kortskissbloggen glöm inte att kika in och inspireras av de fina alstren.

image326

Kreativiteten flödar...

Ahhh så härligt det är när man är inne i ett flow och bara skapar och skapar och kommer på nya ideer. Igår scrappade jag från 11 på fm till 23 på kvällen =) Först på dan var Hannes och jag på pysseldejt hos min vän Madde och hennes lille A. Småkillarna var sååå snälla och satt snällt och lekte när vi mammor pysslade loss. 3 lo´s hann jag med + 1 till på kvällen. L var oxså med och scrappade efter skolan och fortsatte med mig ända till en bra bit över nio på kvällen! Roligt att kunna dela sin älsklingshobby med sin älskade dotter. Haar inte hunnit fota dem så bilder kommer i morgon.

Så mycket roligt så lite tid...

Åhh det är så kul att lära sig photoshoppa sina bilder men det tar tid att lära sig. Vår stationära dator är helt pucko så jag har ingen dator på dagarna utan får snällt vänta tills F kommit hem med den bärbara. Och på kvällarna finns det ju annat att göra än bara hänga vid datorn =) I kväll kommer iaf min kompis A hit och hon ska få testa min Bugg. Ska bli kul med lite pysselsnacksällskap.

Här kommer en Lo jag visst inte visat tidigare.

image322

Photoshopkurs

Jag går just nu en photoshopkurs som Mikaela har fixat och det är så kul. Måste säga att det är hemskt vanebildande att sitta och dra i alla pilar hit och dit för coola effekter! Här kommer ett par exempel på foton jag ändrat med hjälp av olika tekniker jag lärt mig på kursen. Bilderna är klickbara.

FöreEfterFöre
Efter

Vinnaren i bloggpartyt

Vinnaren i min liftutmaning blev Sofia85!!! Grattis grattis!
Jättekul att så många ville vara med och lifta min lo.

Måndag och veckans skiss

Här kommer mitt bidrag till skissen på Kortskissbloggen. Kika in så får ni se och inspireras av veckans superfina alster.

image315

Såg att jag glömt lägga upp förra veckans alster så det kommer här.

image316

Sista alstret till NSD

Här kommer tillsist det sista alstret till NSD utmaningarna på Allt om Scraps forum. Det var Lilo som utmanade med en scraplift.

image314

1000:e kommentaren skriven

Ja tänka sig att så många tagit sig tid att skriva en rad eller två på min lilla blogg =)  Det var Lilla Katt som skrev den 1000:ende kommentaren maila mig din adress så kommer ett lite scrappaket på posten.

Min adress är annis73se[snabela]yahoo.se

Alster från helgens CC

Här kommer några av helgens alster det fanns många roliga utmaningar runt om på bloggar och forum!

Först en lo från en bloggpartyutmaning på Allt om scraps forum där Silwerstar lagt upp en skissutmaning på sin blogg och så här blev resultatet.

image312

Bokstäverna har jag stansat ut själv med cuttlebuggen i tjock filt *lööv min bugg* Från början hade jag tre kort på samma mat-tillfälle men jag har ju _så svårt_ att scrappa mer än ett foto i taget får inte till det så det blev två lo´s. Ska ju ändå inte sitta i samma album.

Så detta är den andra. Den är till en utmaning på bloggpartyt nämligen Susnys blogg där man skulle använda tre mönstrade papper som inte går i samma färger. Passade mig utmärkt! Den här lo´n bara flöt fram gick på rekordtid! Så underbart när kreativiteten flödar och allt stämmer. Lo´n är gjort från en skiss på Silwerstars skissblogg. (Jag har fotat lo´n och den är inte sned irl)

image313

Sista lo´n är en liftutmaning från Stellas som Lilo hade på Allt om scrap. Den är jag grymt nöjd med om jag får säga det själv och det får jag *sparkar Jante på smalbenen* . Var länge sedan jag scrappade den stilen och det var så skoj! Kul att se att jag fortfarande kan scrappa många olika stilar har ju mest blivit färglatt och lite freestyleaktigt ett tag.

Oj då hade visst inte fotat den och nu är det så mörkt ni får ge er till tåls till imorgon och se den....

Nu ska jag surfa runt lite och kolla på allt fint som skapats i helgen. Just det vinnaren annonserades tillslut ut på Stellas närmre kl 24 efter att jag väntat heeeeela dagen. Och jag kom 5:a. Hade ju såklart varit roligare att komma på "pallen" och fått en vinst men inte så tokigt ändå med tanke på att det var över 100 bidrag. Jag kom före flera scrappare som jag tyckte gjort jättefina alster. Anna som vann hade gjort ett kanonfint bidrag. Nu är jag sugen på att hoppa på nästa tävling som Stellas har det var skoj!

Alster från NSD

Ojoj va produktiv jag varit idag. Än så länge har det blivit 2,5 Lo och ett kort. Lägger upp kortet här då det var en utmaning i Monnahs blogg. Där stod det så här

"Jag vet att de flesta pysslare är riktiga hamstrar, så min utmaning idag för er är att leta upp något som du sparat för att det är "bra att ha". Använd det sedan för att göra något som också är bra att ha! Födelsedagskort är t. ex. alltid bra att lägga på hög, eller en fin present av något slag. Lägg upp skapelsen i din blogg och länka sedan till det här inlägget innan kl. 00.00 inatt."

Mitt bidrag är ett litet grattiskort till en bebispojke. Den lilla nallen är eg en etikett från nått klädesplagg jag sparat länge för att det just skulle kunna vara bra att ha... Bandet som jag knutit i nallen är ett band jag klippt bort från en tröja. Även det blommiga pappret är en bra-att-ha-bit som kommer från mitt scraps. I den vita blomman/cirkeln av chipboard är det tänkt att namnet på den som ska få kortet så småningom ska stå.

image311

extra NSD utmaning!

Såg just att snaart har min blogg nått 1000 kommentarer . Skriv en kommentar och bli den som spräcker 999 gränsen och jag skickar dig ett litet paket med scrapgodis....

Bloggparty!

För att fira att det är Internationella Scrapbookingdagen idag har ett gäng tjejer på Allt Om Scraps forum ordnat ett bloggparty. Hos mig är uppgiften att lifta/inspireras av den här Lo´n. När du gjort ditt alster det går bra med Lo eller kort i valfritt format länkar du till din blogg i ett svar i detta inlägg. Du har till 10/5 på dig att skapa då lottar jag en vinnare som får ett litet pris. Hoppas att jag kan inspirera.

image256

Sen får ni inte glömma att kika in hos de andra partybrudarna

moma - http://monma.blogspot.com
Lilo - http://liloscrap.blogspot.com/
Cissi - http://cissiscrap.blogg.se/
Puman - http://hmyran.blogspot.com/
Bitte 71 - http://mariesscrappelliscrapblogg.blogg.se/
Jozebelle - http://jozebelle.se/
Silwerstar - http://silwerstar.blogspot.com/
Elsamaja58 - http://elsamajarun.blogg.se/
Sannasmamma - http://skeppar.blogspot.com/
Linda - http://www.knorrigt.com/
Alexandra-L - http://www.alexandras-scrap.blogspot.com/
MariaS - www.miasun.blogg.se
MissMian - http://missmian.blogspot.com/
Monnah - http://monnahs.blogspot.com/
Tezzan - http://tezzangirl.blogspot.com/
Millan - http://millans.blogspot.com
Maxell - http://maxellexam.blogspot.com/
Babbalalla http://babbalalla.blogg.se
Mammamaria 79 http://www.mariaammar.blogg.se
Susny http://susny.blogspot.com

Fredagssvammel

Ja fast det känns inte som fredag när det varit röd dag mitt i veckan och hela familjen varit hemma. I dag har jag inte gjort speciellt mycket alls. Tvättat lite och plockat lite hemma. Riktigt innesittarväder med mulet och regn. Borde  kanske scrappat lite men har inga roliga foton nu känns det som. Ska leta upp något bra erbjudande och framkalla ett gäng. Vår fotoskrivare har gett upp så nu måste jag skicka iväg för framkallning, trist som attan och det påverkar min mojo då jag inte kan scrappa det jag vill på stört =)

På tal om foton startade photoshopkursen jag anmält mig till som Mikaela/Woopsiedasy håller. Ska bli sååå spännande att lära sig lite mera. Det värsta är bara att jag kommer spendera ännu mera tid framför datorn och photoshoppa...

Ikväll är vi nästan barnfria då J är på fest och L sover hos en kompis. F har precis satt igång grillen och det blir grillade fläskkotletter med svamprisotto mums... Kan nog bli en tripp till macken för inköp av nått litet till efterätt med.

Har ett par Lo´s jag gjort men inte fått in i datorn än så ni får stå ut med endast babbel i detta inlägg. Jag har rensat och lagt till lite i min länklista. Roligt med nya bloggar som inspirerar. Bara jag listar ut hur man gör ska jag dela upp länkarna och även lägga in lite av mina andra favvisbloggar som inredningsbloggar tex.

RSS 2.0