Jag vann!!

I deltävling 2 hos Stellas skulle fokus på lo´n vara ögon och jag vann med denna lo´n på Lillprins. *glad*
Den stora cirkeln gjorde jag med två tallrikar som mall och sen använde jag min hörnrundare till den vågiga kanten. De svarta cirklarna var kvar sen en kurs på Scrapkryssningen. Gillar ju stjärnor så jag har lite olika att köra i Buggen även de utstansade i spill från Scrapkryssningen. Gillar ju wellpappap så det var ett måste (tack kära kollega A den var från din present )Några av stjärnorna sitter på 3dkuddar för extra effekt. Lite stjärnpunchinella hittade jag i gömmorna oxså. Rubriken är ett hopkok av diverse stickers och rubons.Nästa uppgift var verkligen något att bita i... Man skulle ta något i sina gömmor som man tycker är fult och göra det till något snyggt. Hm det blir verkligen att gnugga geniknölarna......

Scrapjakt hos Stellas

Hos Stellas pågår just nu en jätterolig tävling. Första deltävlingen skulle man scrappa utifrån temat ett ämne/åsikt som står dig varmt om hjärtat. Jag valde att göra en sida till min BOM om min fablesse för schlager.Nu ska jag ta och baka cupcakes till kalaset imorgon. Nästa helg är det Örescrapen ska bli sååå skoj! Måste sätta mig i kväll och skicka in lite bilder för framkallning.

*Tjing*

kalasinbjudan

Linn ska ha kalas i helgen och jag pysslade ihop lite inbjudningskort. Jag har lovat Linn ett pysselkalas (jo hon brås på sin mor...) och de ska bla få dekorera sina egna cupcakes så då fick det bli sådana till inbjudan. Mallen till korten har jag gjort själv.


RSS 2.0