Lekte fotostudio idag

Idag hade Hannes och jag lite fotosession här kommer ett smakprov på plutten.

image284

image285

image286

image287

Lite skapat

Här kommer en LO jag gjorde på förra scrapträffen här i Mantorp. Nu har vi fått klart med ABF så vi har lokalen varje tisdag, kul!

image281

Ett kort med söta Tilda från Magnolia. Färgerna stämmer bättre överens irl...

image282

Och ett till

image283

----oo----oo----oo----oo----oo-----oo----oo----oo----oo----oo----oo----oo----oo----oo----oo----o

Vill även viska lite om att det snart kommer komma en ny rolig blogg som jag fått äran att ingå i inspirationsteamet till =)

Lite scrappat

Här kommer ett par lo´s jag gjort nyligen men glömt att ladda upp.

Tänk att man tom kan scrappa om att man älskar sin tvätttstuga, sin bil och tv! *lol*

image278

Den här bilden säger verkligen mer än 1000 ord !

image279

En sida till Scrappizbloggen där vi skulle använda tags.

image280

Ikväll har vi scrapträff här igen i lilla Mantorp skoj!!

Så mycket snyggt!

Just nu pågår en jättestor mässa i Usa där en massa scrapföretag visar sina nyheter. Här kommer lite scrapgodis som jag hoppas kan hitta hem till mig när de kommer till Sverige

Thickers kan man ju aldrig få för många av dessa blingiga godingar är från American Crafts

(alla bilder är lånade från Lifetime Moments)

image267

Clear stamps är en annan favvis som Autum Leaves har här som man stämplar i två lager läckert!

image268

Nya coola rub ons motiv från Hamblys

image269

spegel dekorationer från Heidi Swapp. Som har mycket fjärilar och fåglar på papper o dekos me like!

image270


Så snygga album från Elsie

image271

Superläckra lace cardstock oxså från Ki och  Elsie

image272

De här skulle jag lätt kunna ha precis så här på väggen !! Från Maya Road

image273

Mera läckert från Maya Road...

image274

o ännu mera...

image275

Härilga papper, rubons och dekos från Octoberstamps. Verkar vara mycket djur och naturtema i år..

image276

Dessa papper från Sassafrasa Lass var det cooolaste jag sett på länge kolla in den ursnygga vågiga kanten

image277

Nu gäller det bara att spara pengar tills alla nyheter börjar komma in i de Svenska shopparna ....Hemma från Sälen

Nu är vi hemma efter ett par härliga dagar i Sälen. Fredde, Hannes och jag åkte på söndagseftermiddagen upp till Sälen för att hälsa på M o T som har stuga där. Resan på  4h gick jättebra. Vi visste ju inte innan hur Hannes skulle gilla att åka så långt men han var hur snäll som helst.

Det var tokmycket snö har nog inte sett så mycket snö sen jag var i Sälen senast o då var jag typ 5 så ni kan själva räkna ut hur länge sedan det var...

image265

De som gillade att åka skidor (inte jag mao) hade jättefint väder och perfekt backe med sol o några minusgrader.

image266

Här är backen vid Högfjällshotellet som vi bodde straxt bredvid. Hannes och jag fick roa oss själva på dagarna då de andra var i backen. Och njaaa det var ju fint väder och trevlig resa men jag tar nog hellre en solresa med familjen om jag får välja...

På tal om solresa så är det just en sån som J o L åker på inatt de hade väääldigt svårt att somna ikväll. Mormor o morfar kommer hit mitt i natta o sen skjutsar Fredde dem till Skavsta för avfärd mot Gran Canaria, 21 grader o sol det vore nått det...

Lite alster från Linköpingsträffen

Jättetrevlig och lyckad träff på alla sätt hade vi i helgen. Jag fick faktiskt lite scrappat 2 lo som blev klara och en halvfärdig samt 3 kort tycker jag inte var så illa med tanke på att jag hade Hannes med mig.


På det första kortet har jag använt mig av underbara clearstamps från Prima. Malena och jag köpte en förpackning och delade på urläckra!

image260


image261

Till detta kortet använde jag min nya stämpel som ser ut som ett anteckningsblad gillar massor! Finns hos Minelle.

image262


Gjorde en lo i 12*6 till Hannes album med bilden på som var med på BB nytt i tidningen.

image263

image264


Har ett par lo´s till som ligger på scrapbordet men de är till Scrappizbloggen så de får ni vänta lite att se ; 0)
Oj va veckan gick fort...

Oj hade visst glömt att lägga ut detta inlägget i fredags så ni får hålla till godo med lite nygammalt babbel

Här har det varit fullt upp hela veckan och jag har knappt haft tid att sitta vid datorn. I måndags var jag och Hannes på heldagsturne till Norrköping vi åkte vid nio och var hemma till sex phu sen var man rätt slut. Jag shoppade lite, hittade tyvärr inga kläder till tjejerna som jag tänkt. Handlade en sån nappburk till Hannes som jag bloggat tidigare och lite andra småsaker. Blev en liten sväng till Pysselpassion där jag hittade genomskinliga knappar som jag letat så länge efter.

Hälsade även på syster i nya fina stora lägenheten där bor de verkligen jättefint! Syster bor nära Myrorna där jag kikade in är ju alltid kul att se om man kan hitta några fynd =) . Men fy vad dyrt det var! Om jag ska handla på loppis ska det vara billigt annars kan jag ju lika gärna handla nytt.. Hittade en skål som var fin som jag tänkte passade på skänken i vardagsrummet men den kostade 125 spänn. Köpte istället ett jättesnyggt tårtfat i glas för halva priset på Hemtex blir nog fint att ha ljus på tex. En äpplegrön löpare med just äpplen på inhandlades oxså. Vill få lite vårfräscht i köket även att det är ett tag till våren..

Träffade även Malin och lilla Freja som sov sig igenom vår fikastund. Vi lyckades hitta ett fik med uteservering och det var riktigt mysigt att sitta på stolarna med lammullsfäll på och dricka god latte och smarra på en go´ kaka och tjöta lite. Den här gången blev det mest barnsnack och inte så mycket pysselsnack =)Tom Hannes fick sig lite fika där ute i kylan.

Blev en sväng till VC i tisdags för Linn hade fått halsfluss så ingen babysång blev det den dagen Hannes var så snorig och lite febrig så det var lika bra det. Inte blev det nån simskola på onsdagen för Linns halsonda hon missade ju förra gången oxså för då hade hon öroninflammation. Lika skönt det för Fredde var borta mån, tis, ons så jag har haft fullt upp med hem o ungar. Har faktsikt tänkt tanken att jag ska scrappa en sida med ett utdrag ur vår kalender en vanlig vecka eller månad. Kan va kul att ha i min BOM.

Idag är det förberedelser för scrapträffen som vi ska ha i helgen. Har inte packat väskan och inte heller gjort någon nanmskylt. Denna gången kommer jag nog inte få lika mycket gjort då Hannes inte sover lika mkt som förra gången då han var så pluttig.

Lilla gubben sitter med stöd nu och smaskar gröt på kvällarna. Inte så mycket än dock för han har inte riktigt fått kläm på hur man ska ha tungan så han ser för söt ut när han försöker suga i sig maten. Mat får han i sig ändå och växer så det knakar. Han har oxså varit hos barnvakt "tant Mia" för första gången när jag var o klippte mig i veckan. Det hade gått så bra så. Han gör ju inte så mycket väsen av sig den killen.

RSS 2.0