Hemlisen ute!

Japp jag vill härmed meddela att jag numera tillhör det kreativa gänget hos Scrapaddicteds designteam! Tack Jane för förtroende att få vara med och skapa och inspirera hos en av Sveriges ledande scrapbookingbutiker. Här är den presentationslo som jag skickat ända ned till Löbberöd som ska sitta i butiken tillsammans med de andra i teamet.


del 2 i Pysselpassions Idol tävling

Denna vecka var 90-talet tema och man skulle använda Girl Power (som Spice Girls) eller söta pojkar (som pojkband) som inspiration. Min lo blev med ett foto på L där hon fått ett efterlängtat rosa Nintendo DS med Prensess Peach spel! Girl power när Prinssesan räddar grabbarna ist för tvärt om! Man skulle även använda lace cs, nånting sicksack, bling, lager på lager och många mönstrade papper.


scrappeliscrapp

Det är så roligt att skapa nu. Sidorna blir lite crazy men säger som Ali Edwars It´s okay! Kolla här då en sida med TRE foton det är inte vanligt när det gäller mig !Satt uppe till 1 i natt och scrappade en lo till Pysselpassions Idoltävling. Man får ju extra poäng om man lämnar in inom ett dygn dvs innan 10 sön fm. Tänkte att jag hinner ladda imorgon för när sov jag till 10 senast... jo idag ...! Så jag missade att ladda och en massa extra poäng. Jag som är sån vinnarskalle kommer nog köra på utan tävlan för nu ligger jag ju så mkt efter *asg*. Nåja jag laddar väl upp den så får jag se hur jag gör.

Åh idag är det strålande sol här måste gå ut lite idag. Kanke fixa lite i trädgården verkar som att alla grannar är ute och här sitter vi inne.

Skapat till Scrappizbloggen

Här kommer ett alster där vi fick som uppgift att skapa med tyll. Jag gjorde en lo med kidsen och nyaste lillkusinen.


 Lo´n ser lite sned ut men det blev så när jag fotade och redigerade i photoshop och jag orkar inte göra om.. Tänk va kul det är när man hittar gobitar i sina gömmor. Tagen med äpplet är från SEI och ett ark med diecutz som jag fick av Malena för ett gäng år sedan. Då tyckte vi att den serien var rätt urflippad med alla frukter medans nu är den superinne. Den som spar han har...

===ooo===ooo===ooo===ooo===ooo===ooo===ooo===ooo===ooo===ooo===ooo

Fatta INGEN träningsvärk jag som trodde jag skulle vara helt ledbruten idag haha! Imorrn ska tjejerna ha öppet hus på skolan. Mamman får springa som en tok mellan klassrummen då pappan är iväg på karate hela dagen. Idag tog lilla H jag och L en prommis i det fina höstvädret. Kom på att jag inte tagit ett enda kort på H eller L i höstlöv och med alla fina höstfärger. Några foton blev det allt får se om de blev nått att ha. Blev såå nostalgisk när jag kom på att vi tog höstbilder vid denna tid förra året när H var liten plutt, tänk vad fort tiden går, snyft. Då sov han sig igenom fotosession i div lövhögar, nu springer han så mamma har svårt att hinna med o fota. Skulle visar er fotot där han  var liten men har det på fel dator...

Idoltävling hos Pysselpassion

Jag har som många andra hängt på Idoltävlingen so Pysselpassion anordnar. Denna gång var det två utmaningar att välja på en BOM lo eller så kunde man göra ett kort. Då mitt bidrag blev ett panikbidrag eftersom jag bestämde mig i sista sekund för att vara med blev det ett kort.Tävlinegn går ut på att man under 7 veckor ska göra utmaningar där man samlar poäng.
Några saker som man skulle ha med på sitt alster var brads, chipboard, blommor, bling, chalk000ooo000ooo000ooo000oooo0000oooo000ooo000ooo000ooo000ooo000ooo

Fatta att jag varit o gymmat idag kommer nog inte kunna röra mig imorrn shit! Måste tag tag i mig själv o vikten.... Har ju världens bästa mål då syrran ska gifta sig i vår och då vill man ju vara fin! Har även inspirerats av många andra scrappare som kör GI och börjat lite smått att äta med det i tanken. Vi får väl se hur länge det håller *been there done that*

Nu ska jag streeeeeeetcha....

Tjohoo!!!

Fick just ett mail som gjorde mig väldigt glad kan nog avslöja om ett par dar eller så =)

Gäst Dt för Stellas

För en tid sedan blev jag tillfrågad av snälla Jenny på Stellas om jag ville vara gästdesigner hos henne, så klart man vill det!!!

Så här blev alstren jag skapade allt matriel finns hos Stellas.kalas i helgen

Lilla H och jag var på kalas i helgen och mamman var ju tvungen att scrappa ihop ett kort. Och jag jag vet den turkosa nyansen på kortet är inte exakt som pappret på paketet men kan ni fatta mina turkosa papper är slut!Den här veckan har jag fotodokumenterat min vardag. Har haft kameran med mig och fotat allt möjligt konstigt, typ den nya 120 skylten på E4:an till jobbet körandes just i 120... =) Fick inspirationen hos Ali Edwards. Nu kommer bara jätteprojektet med att välja ut och redigera alla foton och sen bestämma hur och i vilket album de ska placeras.

Glömde visst denna...Var ju en till lo från träffen. Den här gjorde jag till en skisstävling. Pappren är några av de jag vann på The Noook från Prima gillar dem mycket.

De sista från träffen.

På söndagen var jag inte lika produktiv men lite fick jag allt ihop.

RSS 2.0