Snart träff :)

Ja nu är det bara EN dag kvar tills den stora scrapträffen i Linköping. Ska bli superkul att få träffa alla och bara snacka scrap en hel helg (nej jag kommer nog inte få så mycket mera gjort än låta munnen gå..) Extra kul oxså att få lite nattgäster så man kan fortsätta tjöta natten lång =)

Vid förra träffen fick jag frågan av två journalister som var där och gjorde reportage, varför det är så få män som scrappar? Ja det undrar jag med? Det finns ju manliga konstärer och manliga fotografer? Vad tror du som läser varför scrappa inte män? Om inte är det ju ett hett tips att börja scrappa om man är singelkille med tanke på hur liten konkurrens man har på våra träffar tex =)

3års kalas

Idag ska vi iväg på 3års kalas och fira barnens kusin Theo. Så klart måste jag då fixa ett grattiskort. Gjorde ett lite annorlunda ett sk "file folder"kort. Dvs man viker ett papper på mitten och fäster ihop det i kanterna (jag häftade med häftapparat samt använde brads). Har sedan själva kortet man skriver på inuti. Jag valde att göra en halvcirkel med en stans och sen låta cirkeln i sticka upp så man kan dra i den. Finns även flera varianter, tror att om nån är nyfiken kan man hitta ett gäng i galleriet på scrappiz.image172

image173

Känns kul att göra lite enkla och stilrena kort som motsats till de jag gör med hÄnglar och annat på. Nu börjar det dessutom bli dags för att scrappa lite tändstickaskar. Det är så kul tycker jag, går snabbt och lätt.

På tal om kul så är det bara en vecka kvar tills den stora scrapträffen i Linköping! Om ni har vägarna förbi måste ni komma och kolla. HÄR finns info.En hel helg med bara scrap, snack och shopping. Lär nog bli mest snack för min del. Brukar inte vara så jätteproduktiv på träffar och denna gång kan jag ju skylla lite på Hannes ;0) Vad det gäller shoppingen är jag rätt pank nu efter en jättehandling på Gekås i fredags.

Pysslat lite

I söndags hade jag en sån skön pysseldag. Hannes hade en ännu mera sovdag än vanligt och sov 4 timmar i sträck på em så då passade jag på att stämpla och göra lite kort med mina nya hÄnglarstämplar. Hittade även ett gammalt motiv som jag färglagt för länge sedan. Så här blev de.

image169

image170

image171

Lite höstfägring

Blev så inspirerad av vad Linda skrev i sin blogg att hon skulle gå ut i naturen och plocka lite fina höstväxter och göra en krans. Jag passade på när vi var hos M & P och hälsade på igår. De har jättestor trädgård och bor på landet vid en skog och där älskar jag att gå och botanisera och plocka blommor som jag sen gör buketter eller kransar av. Så här blev årets höstkrans (kommer kanske bli en till lite senare är ju inte så jättemycket höst än).

image168

Saknar min kranskompis Josse ;0) Hon har ju flyttat lååångt bort ända till Ödeshög så nu får jag binda mina kransar ensam. Hon har en blogg där ni kan kika in och se hennes jättesnygga inredning. Älskar den vita lantliga stilen men just nu är jag innne på lite mera modern stil i nya huset.

Scrappat första sidan till Hannes album

Passade på att testa det nya formatet, 6x12" jättekul! Fick även användning för min nya die Vine RS 0704. Så användbart med olika snirklar och snurklor :0)  Pappren kommer från Autumn Leaves, Ki Memories, Scenic Route. Jag har även använt  en Complete tag quote från 7gypsies. Allt finns hos Scrapperiet .

image166

Fick även ett beställningskort gjort idag.

image167

Det är nått visst med bebisfötter....

image165
Hannes 2 veckor

Alla säger mys!

Så det gör vi, hela dagarna :)

image164

Har ni sett!

etsy kan man hitta så mycket roliga saker. Upptäckte just att det finns massa mönster till amigurumi figurer, precis som den lilla filuren jag gjort. Blir sååå sugen på att göra någt mera. Kolla så mycket sött jag hittade!

image157 image158 image160

image161 image162 image163


RSS 2.0