Produktiv helg...

I helgen fick jag hela fyra kort gjorda förutom allt annat stök, städning och tvätt som hör helgen till. Så roligt att bara skapa för att man har lust!

en liten hälsning

Pennykotte

Tilda

bee happy
 Några av korten blev lite suddiga pga tjocka dekorationer hoppas att ni ser ändå =)

Första alstret för Scrapperiet

Här kommer min första Lo som designteams medlem hos Scrapperiet  . Här har jag använt underbara mönstrade papper från Ki Memories. Har haft så mycket att göra nu ett tag så det har tyvärr inte blivit så mycket pyssel av nått slag. Men pyssellusten finns definitivt och ikväll ska jag sätta mig och dekorera ett gäng med tändsticksaskar. Kram på er i höstmörkret!


höstvy
 

Papper till försäljning *sålda*

Tog en rensning bland mina papper och sorterade ut lite dubletter och annat. Jag säljer nu ett paket med 195 st 12x12 mönstrade papper (är några flera) för 550 kr +55kr i frakt. Det är papper från massa olika tillverkare bla MOD, Urban Lily, Chatterbox, Gin X, Arctic Frog, Ki Memory, Basic Grey, Junkitz, DCVW, Am Crafts, SEI, Flair Design, Am Tradition, Dasi D och Melissa Franses.

Packas i kartong och plastemballage.

papper3

papper2

48378-92

Maila mig om du är intresserad först till kvarn... annis73se@yahoo.se

Några alster från förra helgens crop på Scrappiz.

Förra helgen var det cybercrop på scrappiz och jag fick för en gångs skull ihop lite bidrag. Här var utmaningen att använda färgerna orange, grön, brun och beige. Har haft dessa kort liggandes sen i våras och nu fick jag äntligen dem scrappade.

utflykt till travet

Nästa utmaning var att göra en julklappsetikett efter en skiss. Jag testade här att stämpla på tyg och färglade med torrchalks. Blev helt okej så det ska jag göra flera gånger.

48378-89

Den sista utmaningen jag gjorde var att göra ett valfritt alster med höstanknytning. Jag dekorerade en tändsticksask, tyckte att det passade nu till hösten mörka myskvällar. (scanningen blev lite konstig då asken är så tjock)

tändsticksask

Det var allt för denna gång, hej svejs !

Scraplift

Här har jag liftat en lo som Sofie/Knasbanan hade lagt ut på Swescrap bloggen. Inspirerades av det stora fotot, de tre blommorna och att den inte hade någon rubrik. Fotot är på min söta systerson Theo.


theo med sugrör

RSS 2.0