Tiden springer iväg...

Det har känts så långt fram tills bebis ska komma men nu börjar jag känna att tiden springer ifatt. Läser och skriver en del på allt för föräldrars forum för de som ska ha barn i aug och där har redan den första bebisen kommit! Jag som inte ska ha förrän i slutet av aug kommer väl längta ihjäl mig när "alla" får sina bebisar innan mig. Tänk vad några dagar/vecka kan kännas långt då. Sen när man väl fått bebis spelar ju inte de där dagarna nån roll alls.

Har en tid hos BM idag, ska bli intressant att kolla vågen har bara gått upp 4kg hittils! Med Julia gick jag upp 8-9 kg och med Linn över 25 så det kan verkligen variera. Skönt iaf att slippa ha så mkt att jobba bort efter. Får väl se om amningen gör susen denna gång, har inte gått ner av den de förra gångerna. Ska även snacka lite med Bm om hur det ser ut på BB nu de har byggt om där sen jag fick Linn. Man får tyvärr inte komma på besök längre utan de ska göra en film som man får kolla på ???!! Stackars de som inte varit där innan.

Jag måste skriva en att göra lista så jag inte glömmer något och kanske ta o börja packa BB väskan. Kan ju faktiskt bara vara två veckor kvar... Ska även skriva en önskelista bebis har mkt sen innan men vissa saker fattas som typ babyvakt (vill ha en om jag är nere i tvättstugan tex vi har ju stort hus hehe), vill även ha en bärsjal men de är ju så dyyyra!

Får hem babykorgen i helgen + en kartong bebiskläder. Då ska jag boa ordentligt!!
Det riktigt kliar i fingarna att får fixa och dona och pyssla. Hittade denna underbart söta filur hos Made by you. Den är gjord efter Kortmakarens stämplar. Undras just om man skulle våga sig på att försöka virka en? Har inte virkat sen syslöjden hmm. Får väl be snälla svärmor om hjäp om (när haha) jag fastnar.

image137

Idag målar F i Linns rum det blir sååå fint! Ska ta en sväng til Ikea imorgon så hennes rum blir klart till hon kommer hem på lördag. Saknar dem massa nu skruttungarna.. Var o kollade på tapeter med Mia igår och hittade en jätttesnygg brun tapet som jag vill ha som fondvägg i vardagsrummet. Köpte även en vaxduk till köksbordet, får ju vara lite rädd om det nu när man köpt ett nytt. Här är tapeten

image138

Kommentarer
Postat av: Anna

Man vet ju aldrig när bebis kan tänkas dyka upp, det kanske bara dröjer 2 veckor eller kanske du går över 3 veckor. Så du menar alltså att man inte för beöka BB, inte förlossningen heller? Vad dåligt. Tänk på dom stackars förvirrade första gångspapporna!!
Vilken snygg tapet!
Sommarkramen Anna

2007-07-19 @ 17:45:20
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: Malena

Va spännande!!! Min bäbislängtan blir också bara större....

2007-07-19 @ 19:50:59
URL: http://malenascrap.blogspot.com
Postat av: Malin

men vad spännande! bebben kan ju
komma nästan närsom helst! oh la laa! :) förstår att det är mysigt att "boa"... hoppas virkningen går bra, jag håller en tumme! *kram*

2007-07-20 @ 21:07:38
URL: http://mallafors.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0