Speltokig

I vår familj spelar vi gärna spel. Inte bara tvspel då som F och L gärna gör utan vanliga hederliga brädspel. Ikväll blev det några omgångar med favvisen Cluedo. J fick i födelsedagspresent och det har spelats flitigt sen dess. Såg att det kommit i en ny version med dvd men det är ju inte alls samma sak ska vara det gamla hederliga med spelkort. Har du något favvisspel? Här spelar vi gärna även Försvunna diamanten och Barnmonopol (tycker fakriskt det är roligare för det går fortare). Man får ju anpassa spelen efter barnen och det är roligt nu när de är lite större och man inte bara behöver spela memory som L alltid vinner i!!

image218

Annars har vi städat och fixat lite på fm. Sen var vi på julavslutning på Kyrkans hus, 4/5 av fam G är ju inblandad i deras verksamhet i veckorna nuförtiden =) Det var trevligt med fika, dans runt granen och luciatåg. Ska nu ta och fixa kvällsmat blev enklast möjliga med varma mackor då ingen är hungrig el har lust att laga något. Ett stoort glas julmust blir det med älskar must!!!

Vill bara säga att jag kannke försvinner ett tag då vår dator är helbäng och borde bytas ut. Vet inte när den kommer krascha totalt.. F har dock säkerhetskopierat allt på den  för det är inte OM  utan NÄR....

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Att spela brädspel är ett roligt sätt att umgås på!!

2007-12-08 @ 21:45:09
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Anna

Tyvärr så är vi dåliga på att spela spel ihop vi i familjen.

Grattis på namnsdagen. :O)

Adventskramen Anna

2007-12-09 @ 11:02:09
URL: http://annastenman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0